|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Outlander szkoda całkowita - pożegnanie :( |
Autor |
Wiadomość |
Hipolit [Usunięty]
|
Wysłany: 23-04-2020, 14:23 Outlander szkoda całkowita - pożegnanie :(
|
|
|
No i przyszedł czas się pożegnać z Outlladerem
W zeszłą środę z bocznej leśnej drogi wybiegł mi łoś. Auto do kasacji
Jeśli by ktoś chciał to zostały mi:
1. całe koła 18 cali na oryginalnych felgach z nowymi oponami letnimi Vredestein Ultrac Satin z 2020 roku, mają przejechane ok. 2000 km.
2. Opony zimowe na felgi 16 cali Z 2019 roku, mają przejechane ok. 8000 km.
3. Hak automatyczny Westfalia z wiązką 13 pinową. Po odpięciu nie widać gniazda haka ani wtyczki elektrycznej, nie trzeba ciąć zderzaka, zamykany na kluczyk. Założyłem w październiku zeszłego roku.
Jeśli ktoś będzie czymś zainteresowany to pisać na PW. Zdjęcia będą trochę później, bo jestem w pracy.
Szkoda Miśka, ale ja wyszedłem bez szwanku, a łoś nie. Zabił się o moje Mitsu. :/ |
|
|
|
 |
miron
Forumowicz
Auto: 2,4 mivec cvt
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 02 Mar 2014 Posty: 326 Skąd: Świlcza
|
Wysłany: 02-05-2020, 22:52 koła
|
|
|
Witaj i co z tymi kołami? Mój numer tel. 608 012 667. |
|
|
|
 |
Hipolit [Usunięty]
|
Wysłany: 11-05-2020, 15:27
|
|
|
Za namową mirona, który kupił ode mnie koła letnie zrobiłem w końcu dokładne zdjęcia haka i opon zimowych. Nie mogę ich umieścić w dziele sprzedaży, bo mam za mało postów. Ale jeśli ktoś szuka haka, albo opon na zimę to proszę do mnie pisać. Wyślę zdjęcia.
[ Dodano: 29-05-2020, 16:02 ]
No i zimówki poszły. Dzięki Brodzins za miłe spotkanie.
Został hak i roleta bagażnika. |
|
|
|
 |
|
|