|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Z30] uniwersalny sterownik zamka montaż |
Autor |
Wiadomość |
Piotr@1
Nowy Forumowicz
Auto: Colt 1.3
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-05-2020, 01:31 [Z30] uniwersalny sterownik zamka montaż
|
|
|
Witam próbuję podłączyć ten tani sterownik w moim Z30 bo chwilowo nie mam opcji programowania i naprawy kluczyków (kluczyk master ze zgniłym układem scalonym), więc może ktoś pomoże Wpinam się w boczku pod kierownicą przed samą kostką wiązki z drzwi kierowcy, oryginalny schemat centralki nie działa (sterowanie -) schemat centralki , spróbowałem więc podłączyć na innym schemacie znalezionym z wykorzystaniem przekaźników samej centralki ale tutaj działa tylko zamykanie schemat na przekaźnikach
W tej chwili jest tak, że żółto czarny (87a) jest niepodłączony (po jego zmasowaniu lub podaniu go na sterowanie +, też sprawdzałem, nic nie działa), niebieski (87a) zmasowany, szary (30) i brązowy wpięty w seledynowo czarny z wiązki czyli na zamykanie, zielony (30) i żółty wpięte w brązowo czarny z wiązki czyli na otwieranie. Działa tylko zamykanie z pilota. |
|
|
|
 |
|
|