|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Czujnik położenia wałka rozrządu, tempomat |
Autor |
Wiadomość |
dzokej69
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer 2.0 DI-D
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-07-2020, 22:11 Czujnik położenia wałka rozrządu, tempomat
|
|
|
Witam, mam problem i pytanie. Silnik 2.0 diesla w sportback. W którym miejscu będzie czujnik położenia wałka rozrządu? Trochę czytałem i może ten czujnik powodowac wyłączanie się tempomatu. Byłem jakiś czas temu u mechanika i był ten błąd. Czasem działa, czasem po starcie 3 min i tempomat robi się off i nie mogę go odpalić na nowo. Może ma ktoś pomysły, bądź też wskazać mniej więcej gdzie będzie ten czujnik.
Dzieki |
|
|
|
 |
hassell
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer 2.0 DI-D
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-12-2020, 21:37
|
|
|
z tego co pamietam jego wymiana to taka robota jak wymiana rozrządu.. tez mam ten objaw co Ty (nota bene pojawił sie po wymianie rozrzadu - działanie 3 min i pozniej off), natomiast dopiero pozniej sie dowiedzialem ze cos nietak z czujnikiem polozenia wałka rozrzadu.. ale zostawiłem ten temat do kolejnej wymiany rozrzadu.. |
|
|
|
 |
|
|