|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Wymiana obudowy lusterka |
Autor |
Wiadomość |
nalesnik69
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero IV
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-07-2020, 08:35 Wymiana obudowy lusterka
|
|
|
Witam, nie mogę znaleźć tematu więc założyłem nowy, chodzi o wymianę obudowy lusterka czarnego na chromowane dokładnie sprawa jest taka, Pajero 2007r. lusterka chromowane ascetyczne podgrzewane składane, padł mechanizm składania w lusterku kierowcy terkocze przy składaniu i rozkładaniu i jest luz, nie składa do końca, zamówiłem lusterko sprawne tyle że kolor obudowy czarny, jakby ktoś podpowiedział jak wymienić obudowę żeby nic nie uszkodzić, jakiś schemat, chyba trzeba wyciągać wkład lusterka żeby to zrobić, nie mam pojęcia, jak odkręcić lusterko od auta wiem, z góry dzięki. |
|
|
|
 |
Robert09
Forumowicz

Auto: Mitshubishi Pajero 3,2 2013
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 5 razy Dołączył: 31 Maj 2009 Posty: 117 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 31-07-2020, 14:52
|
|
|
Wymieniałem u siebie kierunkowskaz i z tego co pamiętam, obudowa jest na zatrzask i nie trzeba niczego więcej demontować. Niestety, było to już jakiś czas temu i nie pamiętam od której strony podważałem. |
_________________ ...że boki zrywać
 |
|
|
|
 |
|
|