|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Identyfikacja rurek w podwoziu v78w long DiD 118kw |
Autor |
Wiadomość |
felixswe
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero III
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-09-2020, 16:41 Identyfikacja rurek w podwoziu v78w long DiD 118kw
|
|
|
Witam,
Mam zagwostkę. W pobliżu (bliżej środka podwozia) obok podłączenia rurek klimy na drugą strefę mam jakieś dwie nie zakończone metalowe rurki od czego to może być? Nagrzewnica drugiej strefy? Niestety nie mam zdjęć. Pacjent V78w did 118KW long. |
_________________ i co z tego że oni jadą szybciej ja jadę dalej |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 22-09-2020, 08:33 Re: Identyfikacja rurek w podwoziu v78w long DiD 118kw
|
|
|
felixswe napisał/a: | Witam,
Mam zagwostkę. W pobliżu (bliżej środka podwozia) obok podłączenia rurek klimy na drugą strefę mam jakieś dwie nie zakończone metalowe rurki od czego to może być? Nagrzewnica drugiej strefy? Niestety nie mam zdjęć. Pacjent V78w did 118KW long. |
Rurki do tylnej nagrzewnicy. Często jest tak, że rurki gniją i właściciel zamiast wymienić (koszt ) zaślepia je albo łączy w tym odcinku.(taniej a zimy ciepłe w Polsce ) podobnie z tylna klimą. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
felixswe
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero III
|
Wysłany: 18-04-2022, 11:11
|