|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.6] Wycieraczka tylnej szyby |
Autor |
Wiadomość |
slawek123 [Usunięty]
|
Wysłany: 16-04-2007, 15:41 [Cari 1.6] Wycieraczka tylnej szyby
|
|
|
Witam.
Kiedy uruchamiam wycieraczki przednie włącza mi się wycieraczka z tyłu i cały czas pracuje.
Czy to może być jakieś zwarcie w włączniku, jeśli tak jak można to naprawić.
Dzięki. |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 16-04-2007, 20:07
|
|
|
jesli we wlaczniku to tylko wymiana, a raczej na pewno tam, nie ma sensu rozbierac bo tam za duzo tych wszystkich elementow |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
slawek123 [Usunięty]
|
Wysłany: 17-04-2007, 08:20
|
|
|
Do końca nie weim czy to włącznik.
A gdzie może jeszcze tkwić problem?
Coś mi się wydaje, że bez elektryka się nie oędzie |
|
|
|
 |
roberto_21 [Usunięty]
|
Wysłany: 18-04-2007, 14:22
|
|
|
a wczesnie miałes normalnie???? Jak tak to napewno trzeba wymienić włącznik!!! |
|
|
|
 |
slawek123 [Usunięty]
|
Wysłany: 20-04-2007, 09:28
|
|
|
wcześniej było ok, wsumie zaczeło mi się to dziać po zamontowaniu radia, ale to chyba przypadek (co ma radio do wycieraczek ).
Jesli to wyłącznik to czy ktoś już wymieniał wyłącznik, jak się do niego dobrać.
Za pomoc z góry dziękuje |
|
|
|
 |
|
|