|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Brak zasilania po stacyjce |
Autor |
Wiadomość |
horecha
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer X (2011)
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-11-2020, 23:53 Brak zasilania po stacyjce
|
|
|
Witajcie,
mam problem z moim Lancerem Sportback, od dwóch dni przeglądam forum i inne źródła w poszukiwaniu odpowiedzi na mój problem, tzn. brak zasilania po stacyjce ACC na kostce radia. Wcześniej radio włączało/wyłączało się przy przekręceniu kluczyka w stacyjce, teraz nie ma napięcia. Radio jest sprawne, w celu weryfikacji jego stanu podłączyłem je pod stały plus. Sprawdziłem bezpieczniki pod maską i kierownicą bez rezultatów, próbowałem również szukać multimetrem ale bez efektów. Czy ktoś ma pomysł gdzie leży problem?
Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam,
Tomasz |
|
|
|
 |
apikus
Mitsumaniak

Auto: ASX
Pomógł: 22 razy Dołączył: 25 Sty 2007 Posty: 1928 Skąd: Staniszów
|
Wysłany: 05-11-2020, 08:56
|
|
|
Ja miałem problem z radiem, może nie taki sam. U mnie nie było podświetlenia bez włączenia świateł. W tym położeniu też nie mogłem nic zmienić oprocz głośności.
Po włączeniu świateł radio działało. Problemem był moduł BT. Po wymontowaniu wszystko wróciło do normy. |
|
|
|
 |
horecha
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer X (2011)
|
Wysłany: 06-11-2020, 14:02
|
|