|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zakup Galanta z automatem |
Autor |
Wiadomość |
b182
Nowy Forumowicz
Auto: Ford mondeo
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-11-2020, 11:27 Zakup Galanta z automatem
|
|
|
Witajcie, mam do kupienia galanta z roku 1995 w swietnym stanie z przebiegiem 130 tys km. Samochod ma automat i silnik2.0 benzyna. Jakie sa opinie na temat tych automatow? Mialem kilka samochodow z automatyczna skrzynia i wszystkie byly ok. Jak wyglada to w Galancie. Robilem nim jazde probna i biegi zapinaja sie dosc agresywnie. Nie szarpia bardzo. Auto kompletnie bez korozji w oryginalnym lakierze i szkoda mi go odposcic dlatego pytam o skrzynie. Dzieki z gory. |
|
|
|
 |
Wszyc
Mitsumaniak

Auto: ------>
Pomógł: 31 razy Dołączył: 01 Mar 2009 Posty: 4156 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 12-11-2020, 21:54
|
|
|
Nie słyszałem by ktoś narzekał na automat, a co do braku rdzy... nie ma takich zamalowana albo 4 razy robiony co nie znaczy że nie kupuj, każde 7g mile widziane w rodzinie |
_________________ Mitsubishi Galant E57A '93
Mitsubishi Galant E54A '93 sprzedany
Mitsubishi Galant E88A '93
Mitsubishi Eclipse D22A '92
Honda CB500 PC32 '97
By mjsystem;
papamitsu napisał/a:
Miejsce raczej dowolne ale standard lokalowy niech bedzie na poziomie dobrego Gala
mjsystem: Czyli dookoła rdza. |
|
|
|
 |
Feliks
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Galant 96r
|
Wysłany: 13-11-2020, 21:27
|
|
|
Fakt faktem ja mam w manualu z 96 roku V6 2.0L, ale co jedno mi się rzuciło w oczy, a raczej czucie to, że ma na prawdę spoko zawieszenie O.o Kurdę teraz bujam się na 14/70/185 ^^ (poprzedni właściciel tak mi sprzedał...) i jest dość sztywno xD już nie mogę się doczekać aż po zimie będą mógł założyć lepsze laczki dobrze ten samochód lata , ale koła nie te ;/
Btw. od razu pytanie xD jakie mu powinny iść koła? Prosił bym o dokładne wymiary łącznie z ET |
|
|
|
 |
|
|