[II 2.4 MIVEC] Rozkodowanie Vin |
Autor |
Wiadomość |
BrzozaJarek
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi outlander 2 2.4
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-11-2020, 13:15 [II 2.4 MIVEC] Rozkodowanie Vin
|
|
|
Witam szanowne grono. To moj pierwszy post na tym forum wiec prosze o odrobine wyrozumialosci. Otoz problemem moim jest ze chce dokladnie wiedziec jaka wersje wyposazenia posiadam. Moj Outek sprowadzony ze szwecji VIN JMBXTCW5W8Z007557. Przelecialem cale forum I sprawdzilem linki ktore panowie podrzucili jednak nie mam jednoznacznej odpowiedzi. Znalazlem gdzies ze jest to opcja wyposazenia h-line ale niemoge nigdzie takiej wersji odnalezc. Wiec prosze mi wytlumaczyc czy to jest Intense czy Instyle czy cos zupelnie innego. Za wszelka pomoc serdecznie dziekuje |
|
|
|
 |
m_przemek
Forumowicz
Auto: Outlander II LPG, Colt 1,3 LPG
|
|
|
|
 |
BrzozaJarek
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 13-11-2020, 23:07
|
|
|
No ta strone sprawdzilem rowniez. Jednak nadal nie wiadomo czy to Instyle czy intense czy cholera wie jeszcze co. W kazdym badz razie dziekuje za odpowiedz i zainteresowanie |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 21010 Skąd: Częstochowa
|
|
|
|
 |
BrzozaJarek
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 14-11-2020, 01:15
|
|
|
Dziekuje uprzejmie. Mysle ze ta broszura rozwieje wszelkie moje watpliwosci. A tak z innej beczki to myslalem ze przetrzepalem cale forum (co prawda przelecialem tylko dzial Outlander ) a tu okazuje sie ze jeszcze wiele czasu spedze przegladajac tematy w kazdym badz razie dzieki serdeczne panowie za poswiecony mi czas. |
|
|
|
 |
|