|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Padnięty mechanizm nastawu temp. nawiewu |
Autor |
Wiadomość |
pablo eldiablo
Forumowicz

Auto: L200, Outlander
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-07-2018, 10:54 Padnięty mechanizm nastawu temp. nawiewu
|
|
|
Wczoraj pojawił mi się problem z wentylacją w L200 '07 - od przekręcenia kluczyka słychać było jednostajne, głośne i [edit] 'cykanie' plastik o plastik zza deski rozdzielczej. Niezależnie od prędkości silnika dmuchawy i od nastawów kanałów wentylacyjnych - ale ustaje przy ustawieniu najniższych poziomów temperatury nawiewu (klima automatyczna).
Obstawiam więc padnięty silniczek nastawów przy nagrzewnicy. Nie zabrałem się jeszcze do roboty, żeby go wygrzebać, ale najpierw wolę zapytać, jeśli ktoś już temat przerabiał - jak się najprościej do niego dostać, czy czekają pod deską jakieś niespodzianki? Wolałbym niczego przypadkiem nie połamać
Z góry dzięki za rady
pablo |
Ostatnio zmieniony przez Bizi78 03-07-2018, 13:29, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Nesene
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Pajero 3
|
Wysłany: 09-11-2020, 23:19 Re: Padnięty mechanizm nastawu temp. nawiewu
|
|
|
pablo eldiablo napisał/a: | Wczoraj pojawił mi się problem z wentylacją w L200 '07 - od przekręcenia kluczyka słychać było jednostajne, głośne i [edit] 'cykanie' plastik o plastik zza deski rozdzielczej. Niezależnie od prędkości silnika dmuchawy i od nastawów kanałów wentylacyjnych - ale ustaje przy ustawieniu najniższych poziomów temperatury nawiewu (klima automatyczna).
Obstawiam więc padnięty silniczek nastawów przy nagrzewnicy. Nie zabrałem się jeszcze do roboty, żeby go wygrzebać, ale najpierw wolę zapytać, jeśli ktoś już temat przerabiał - jak się najprościej do niego dostać, czy czekają pod deską jakieś niespodzianki? Wolałbym niczego przypadkiem nie połamać
Z góry dzięki za rady
pablo |
Mam chyba podobny problem czy udało Ci się to rozebrać i naprawić?? |
|
|
|
 |
pablo eldiablo
Forumowicz

Auto: L200, Outlander
|