Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Outlander III i radio z mocowaniem 2-DIN
Autor Wiadomość
pga 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Outlander III 4x4
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 10-12-2020, 20:56   Outlander III i radio z mocowaniem 2-DIN

Czy do Outlandera III (w moim przypadku 2017) pasuje każde radio z mocowaniem 2DIN czy wymagane są jeszcze jakieś specyficzne adaptery albo tylko nieliczne odbiorniki da się zamontować?

Jeśli da się zamontować radio 2DIN, czy odbiornik marki np. Pioneer, JVC czy Kenwood będzie współpracował z Rockford Fosgate, kamerą cofania i sterowaniem za pomocą przycisków na kierownicy?

Czy macie pozytywne doświadczenia z konkretnymi odbiornikami, które możecie polecić?

VG 
Forumowicz

Auto: 2x Outek 2.0/2.2
Wysłany: 09-07-2021, 15:10   Re: Outlander III i radio z mocowaniem 2-DIN

pga napisał/a:
Czy do Outlandera III (w moim przypadku 2017) pasuje każde radio z mocowaniem 2DIN czy wymagane są jeszcze jakieś specyficzne adaptery albo tylko nieliczne odbiorniki da się zamontować?

Jeśli da się zamontować radio 2DIN, czy odbiornik marki np. Pioneer, JVC czy Kenwood będzie współpracował z Rockford Fosgate, kamerą cofania i sterowaniem za pomocą przycisków na kierownicy?

Czy macie pozytywne doświadczenia z konkretnymi odbiornikami, które możecie polecić?

Właśnie rozpoznaje temat i z Rockford Fosgate nie jest tak łatwo , trzeba mieć dedykowany adapter koszt ponad 1k) albo dedykowane radia ktore mozna znalezc na znanym portalu

Właśnie zamontowałem radio SONY 2 DIN z Android Auto i Car Play wszystko działa poza kamerą ( brakuje mi sterowania włączenia kamery przy wstecznym , jak nie znajdę to zrobię ręczne). Przejściówkę kupiłem na ebay taniej niż w PL

I zamontowałem :)
https://drive.google.com/file/d/1bWeOhe4kYEc6m_hhMwxVUZJhUmE5bPAE/view?usp=sharing

Bastex 
Nowy Forumowicz

Auto: Outlander PHEV
Wysłany: 17-11-2021, 21:39   

Podepnę się. Chcę zamontować inne radio niż fabryczne. Poleci ktoś co i jakie są ceny?

VG 
Forumowicz

Auto: 2x Outek 2.0/2.2
Wysłany: 18-11-2021, 19:37   

Bastex napisał/a:
Podepnę się. Chcę zamontować inne radio niż fabryczne. Poleci ktoś co i jakie są ceny?

Ty masz PHEV więc może by trudniej

Rander 
Forumowicz

Auto: Outlander III PHEV
Wysłany: 18-11-2021, 22:59   

VG napisał/a:
Bastex napisał/a:

Ty masz PHEV więc może by trudniej

Ktoś gdzieś podawał link do jednostki, która teoretycznie działa też w PHEV:
Radio PHEV

Jednak PHEV ma o wiele więcej funkcji, niż zwykły Outlander III, więc nie sądzę, aby wszystko działało. Kwestia priorytetów i/albo instalacji dodatkowych programów, jak np. PHEV Watchdog.

Adam.

Bastex 
Nowy Forumowicz

Auto: Outlander PHEV
Wysłany: 23-11-2021, 20:54   

Mam tą aplikację, ale cos mi nawala Vling pod 4.0, często zrywa podłaczenie.

Co do radia, to widzialem cos w necie Sharpa, ale nie wiem czy bedzie działał?
i to ten co dałeś Ty. Trzeba sprawdzić :P

[ Dodano: 23-11-2021, 21:12 ]
https://www.youtube.com/watch?v=1IxhP7kzJbM

znalazłem też coś takiego

Odpowiedz do tematu