Outlander III i radio z mocowaniem 2-DIN |
Autor |
Wiadomość |
pga
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander III 4x4
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-12-2020, 20:56 Outlander III i radio z mocowaniem 2-DIN
|
|
|
Czy do Outlandera III (w moim przypadku 2017) pasuje każde radio z mocowaniem 2DIN czy wymagane są jeszcze jakieś specyficzne adaptery albo tylko nieliczne odbiorniki da się zamontować?
Jeśli da się zamontować radio 2DIN, czy odbiornik marki np. Pioneer, JVC czy Kenwood będzie współpracował z Rockford Fosgate, kamerą cofania i sterowaniem za pomocą przycisków na kierownicy?
Czy macie pozytywne doświadczenia z konkretnymi odbiornikami, które możecie polecić? |
|
|
|
 |
VG
Forumowicz
Auto: 2x Outek 2.0/2.2
|
Wysłany: 09-07-2021, 15:10 Re: Outlander III i radio z mocowaniem 2-DIN
|
|
|
pga napisał/a: | Czy do Outlandera III (w moim przypadku 2017) pasuje każde radio z mocowaniem 2DIN czy wymagane są jeszcze jakieś specyficzne adaptery albo tylko nieliczne odbiorniki da się zamontować?
Jeśli da się zamontować radio 2DIN, czy odbiornik marki np. Pioneer, JVC czy Kenwood będzie współpracował z Rockford Fosgate, kamerą cofania i sterowaniem za pomocą przycisków na kierownicy?
Czy macie pozytywne doświadczenia z konkretnymi odbiornikami, które możecie polecić? |
Właśnie rozpoznaje temat i z Rockford Fosgate nie jest tak łatwo , trzeba mieć dedykowany adapter koszt ponad 1k) albo dedykowane radia ktore mozna znalezc na znanym portalu
Właśnie zamontowałem radio SONY 2 DIN z Android Auto i Car Play wszystko działa poza kamerą ( brakuje mi sterowania włączenia kamery przy wstecznym , jak nie znajdę to zrobię ręczne). Przejściówkę kupiłem na ebay taniej niż w PL
I zamontowałem
https://drive.google.com/file/d/1bWeOhe4kYEc6m_hhMwxVUZJhUmE5bPAE/view?usp=sharing |
|
|
|
 |
Bastex
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander PHEV
|
Wysłany: 17-11-2021, 21:39
|
|
|
Podepnę się. Chcę zamontować inne radio niż fabryczne. Poleci ktoś co i jakie są ceny? |
|
|
|
 |
VG
Forumowicz
Auto: 2x Outek 2.0/2.2
|
Wysłany: 18-11-2021, 19:37
|
|
|
Bastex napisał/a: | Podepnę się. Chcę zamontować inne radio niż fabryczne. Poleci ktoś co i jakie są ceny? |
Ty masz PHEV więc może by trudniej |
|
|
|
 |
Rander
Forumowicz
Auto: Outlander III PHEV
Pomógł: 10 razy Dołączył: 04 Lis 2011 Posty: 372 Skąd: Dębica & Warszawa i nie tylko ;)
|
Wysłany: 18-11-2021, 22:59
|
|
|
VG napisał/a: | Bastex napisał/a: | Podepnę się. Chcę zamontować inne radio niż fabryczne. Poleci ktoś co i jakie są ceny? |
Ty masz PHEV więc może by trudniej |
Ktoś gdzieś podawał link do jednostki, która teoretycznie działa też w PHEV:
Radio PHEV
Jednak PHEV ma o wiele więcej funkcji, niż zwykły Outlander III, więc nie sądzę, aby wszystko działało. Kwestia priorytetów i/albo instalacji dodatkowych programów, jak np. PHEV Watchdog. |
_________________ Pozdrawiam.
Adam. |
|
|
|
 |
Bastex
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander PHEV
|
Wysłany: 23-11-2021, 20:54
|
|
|
Mam tą aplikację, ale cos mi nawala Vling pod 4.0, często zrywa podłaczenie.
Co do radia, to widzialem cos w necie Sharpa, ale nie wiem czy bedzie działał?
i to ten co dałeś Ty. Trzeba sprawdzić
[ Dodano: 23-11-2021, 21:12 ]
https://www.youtube.com/watch?v=1IxhP7kzJbM
znalazłem też coś takiego |
|
|
|
 |
|