|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Stacja SDA - połączenie auta z telefonem. |
Autor |
Wiadomość |
lukaspimpek
Nowy Forumowicz lukas/eclipsCros
Auto: Mitsubishi Eclips Cros
Kraj/Country: Germany
|
Wysłany: 08-02-2020, 16:39 Stacja SDA - połączenie auta z telefonem.
|
|
|
Witam,
Mam problem z połączeniem auta z telefonem, problem jest tego typu ze po tym jak auto zgaśnie, odpalam je i aby CAR PLAY wystartował muszę odblokować telefon.
U mojego znajomego nie ma tego problemu, nie trzeba odblokowywać telefonu a car play automatycznie jest aktywny i można korzystać z niego. Wie ktoś może jakie opcje trzeba zmienić aby działało to bez odblokowywania telefonu ? |
|
|
|
 |
Michauek22
Forumowicz
Auto: Eclipse Cross
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-02-2020, 14:15
|
|
|
Też tak miałem, ostatnio na przeglądzie wgrali nowy soft i jest już OK. |
|
|
|
 |
sla
Forumowicz

Auto: Inne
Pomógł: 22 razy Dołączył: 27 Mar 2005 Posty: 2882 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 11-02-2020, 16:36
|
|
|
lukaspimpek napisał/a: | Wie ktoś może jakie opcje trzeba zmienić aby działało to bez odblokowywania telefonu ? | W ustawieniach telefonu wejdź w ogólne, nastepnie w CarPlay , potem w mój samochód i zaznacz blokada nie dotyczy CarPlay, wtedy uruchomi się automatycznie. |
|
|
|
 |
andrzejxxx
Nowy Forumowicz
Auto: eclipse cross
|
Wysłany: 23-04-2021, 21:17
|
|
|
Cześć,
Mam pytanie dotyczące carplay.
kupiłem iphone-a 11 podłączyłem do samochodu i wyświetla się komunikat - podłącz kompatybilny telefon. Czy to możliwe aby ta wspaniała stacja SDA nie działała z IOS 14.
Zaznaczam że mam oryginalny kabel za "miliony monet"
Proszę o informację czy to tylko kwestia aktualizacji oprogramowania w samochodzie.
Przyznam że nawet mi nie przyszło do głowy, że samochód może być niekompatybilny ale jak przeczytałem w instrukcji coś o IOS 9.3 to trochę mnie zmroziło.
Proszę o pomoc bo trochę to będzie słabe jak nie będzie działało.
[ Dodano: 23-04-2021, 21:49 ]
andrzejxxx napisał/a: | Cześć,
Mam pytanie dotyczące carplay.
kupiłem iphone-a 11 podłączyłem do samochodu i wyświetla się komunikat - podłącz kompatybilny telefon. Czy to możliwe aby ta wspaniała stacja SDA nie działała z IOS 14.
Zaznaczam że mam oryginalny kabel za "miliony monet"
Proszę o informację czy to tylko kwestia aktualizacji oprogramowania w samochodzie.
Przyznam że nawet mi nie przyszło do głowy, że samochód może być niekompatybilny ale jak przeczytałem w instrukcji coś o IOS 9.3 to trochę mnie zmroziło.
Proszę o pomoc bo trochę to będzie słabe jak nie będzie działało. |
poprawka Wszystko działa |
|
|
|
 |
|
|