|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Naprawa Dachu Colt CZC 2006 up! |
Autor |
Wiadomość |
Lenrok
Nowy Forumowicz
Auto: Colt CZC 2006
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-02-2021, 14:23 Naprawa Dachu Colt CZC 2006 up!
|
|
|
Cześć jestem tu nowy. Więc sorry z góry za wszystko
A więc tak, od 1.5 roku jeżdżę zima/ lato/ Mitsubishi CZC 2006. Jesienią 2019 sprowadziłem to auto w stanie kolekcjonerskim super sprawnym ale nie dopilnowałem serwisu dachu i zaczął mnie zawodzić, wreszcie stanął na "dębowo" i ani w te ani w tamte. Po długim czasie starań i kilku różnych oględzinach problemu znalazłem wreszcie warsztat w Warszawie Praga Płd. specjalizujący się w cabrioletach. Naprawiają tam od 25 lat tylko cabrio, przeważnie Mercedesy, Jaguary, BMW, Peugeoty, Saby, oraz inne ale nie mieli nigdy Colta Cabrio i potrzeba zmierzyć parametry elektryczne czujników oraz sekwencje mechanizmów na działającym prawidłowo dachu w Colcie. Czy ktoś jest w stanie mi pomóć? W zamian oferuje zwrot kosztów, pełny przegląd i konserwację dachu w tym poglądowym aucie oraz moje Cabrio w zastępstwie na te kilka godzin. w zamian jeszcze moge pożyczyć ozonator albo wyozonować samochód.
Pomoże ktoś?
Dzięki i pozdrawiam,
[ Dodano: 22-03-2021, 08:56 ]
up. |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Pomógł: 106 razy Dołączył: 08 Maj 2005 Posty: 3975 Skąd: Żnin
|
Wysłany: 28-03-2021, 21:45
|
|
|
Podbijam, są tu z pewnością osoby z takim autkiem |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
Fighter001
Forumowicz
Auto: Colt CZC Turbo
Pomógł: 3 razy Dołączył: 15 Lip 2017 Posty: 105 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 24-08-2021, 12:09
|
|
|
Sprawdź wiązkę w klapie bagażnika, to jest główna przyczyna nie działającego dachu w czc, reszta się nie psuje. |
|
|
|
 |
|
|