|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[1.6] Woda pod nogami kierowcy. |
Autor |
Wiadomość |
Młody37
Nowy Forumowicz
Auto: Asx 1.6 2016
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-02-2021, 18:40 [1.6] Woda pod nogami kierowcy.
|
|
|
Witam panowie przejrzalem wszystkie strony ale nie znalazłem odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie Mam problem ponieważ po zimie lekko mokro zrobiło się pod moimi nogami i to wina topniejacego śniegu z butów który wsiaka w dywanik. Dziś próbowałem dobrać się do wygluszenia żeby lekko wysuszyć ale napotaklem na opór ze strony plastiku który służy do odpoczynku nogi od wciskania sprzęgła i moje pytanie jak to dziadostwo zdjąć jest tam w dziurze jak by zaslepka na sruboktet ale ni jak to nie puszcza krecec. Czy ktoś to zdejmował i wie jak się do tego zabrać?? |
|
|
|
 |
Robert S
Forumowicz Robert
Auto: Mitsubishi Eclipse Cross
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-03-2021, 21:06
|
|
|
Odpuść sobie rozbieranie i wyciąganie wykładziny . Kup pochłaniacz wilgoci lub sorbent do wody i połóż na wykładzinie . Jak nie chcesz inwestować to stary patent położyć gazetę i zmieniać co jakiś czas , pięknie Ci wciągnie wodę . A wilgoć sama wyschnie . Trzymaj jak możesz auto z uchylonymi szybami ( dwiema ) żeby był przeciąg . I będzie po sprawie |
|
|
|
 |
|
|