|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: apg2312 09-03-2021, 19:58 |
[Cari 1.9DI-D] Problem z podłączeniem innego radia niż orygi |
Autor |
Wiadomość |
mateo1992
Forumowicz
Auto: Audi 80 B4
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-03-2021, 13:54 [Cari 1.9DI-D] Problem z podłączeniem innego radia niż orygi
|
|
|
Witam,
Zdemontowałem oryginalne radio w swoim Mitsubishi Carisma, niestety po demontażu nie wystarczy oryginalna kostka iso z radia pioneer, ponieważ wtyczki nie pasują.
W sklepach mają do Mitsubishi jako jedną szeroką wtyczkę, a ja mam dwie.
Kupiłem na próbę takie https://allegro.pl/oferta/przejsciowka-mitsubishi-carisma-lanser-colt-do-95-8957070923 w sklepie u siebie, ale niestety okazało się, że wybruszenia na tych gniazdach w postaci plastiku blokują i nie pasują do oryginalnej instalacji.
Czy jakaś firma robi pasujące do tej instalacji adaptery?
Zdjęcie wtyczek, które mam fabrycznie poniżej:
To mi tak najbardziej pasuje i to w innym sklepie miał gościu: https://allegro.pl/oferta/przejsciowka-mitsubishi-carisma-lanser-colt-do-95-8957070923 ale wtyczek jak widać wyżej mam dwie plus okrągła antenowa w instalacji samochodowej.
Z góry Dziękuję za pomoc. |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 21004 Skąd: Częstochowa
|
|
|
|
 |
mateo1992
Forumowicz
Auto: Audi 80 B4
|
Wysłany: 08-03-2021, 22:31
|
|
|
Widziałem wcześniej ten temat, ale nie myślałem że to tylko jedna wtyczka.
Dziękuje za objaśnienie, temat do zamknięcia. |
|
|
|
 |
|
|