Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Serwis w Elblagu
Autor Wiadomość
scandik
[Usunięty]

Wysłany: 19-04-2007, 21:27   Serwis w Elblagu

Witajcie po dluzszej mojej nieobecnosci.
Zakladam nowy temat odnosnie ASO Mitsu w Elblagu.

Jak narazie moje wrazenie jest pozytywne, szybko, fachowo ( mam nadzieje ) i tanio.

Robilem w mojej Sigmie rozrzad, wymiana simmeringow walu korbowego i walkow rozrzadu, wymiana paskow wielorowkowych i napinaczy, diagnostyka ABS, kontrola calego samochodu ( sciezka diagnostyczna ) wymiana oleju i filtrow.

Samochod postawilem o 8 rano w poniedzialek i odebralem o 8 rano w srode.
Dostalem na ten czas samochod zastepczy gratis.

Cala impreza kosztowala mnie 1260 PLN.

Tak wiec panowie jak by co to polecam serwis w Elblagu :)

Pozdrawiam i do spotu ;)

broneks
[Usunięty]

Wysłany: 19-04-2007, 21:39   

a ja mam prośbę podaj mi jakieś numery kontaktowe do nich bo wcześniej chciałbym ich wypytać za ile mi część (silniczek krokowy) zorganizują do mojego miśka no i będę myślał co dalej...

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 20-04-2007, 01:52   

andrzej_133 napisał/a:
a ja mam prośbę podaj mi jakieś numery kontaktowe do nich bo wcześniej chciałbym ich wypytać za ile mi część (silniczek krokowy) zorganizują do mojego miśka no i będę myślał co dalej...

Tylko usiadz zanim zapytasz i mocno trzymaj sie krzesla sluchajac odpowiedzi. Pamietaj - szok moze zabic. :)

Poszukaj uzywki - taka dobra rada.

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Dudo
[Usunięty]

Wysłany: 20-04-2007, 08:43   

andrzej_133 napisał/a:

AGROMAX"
Autoryzowany Dealer Mitsubishi Motors
Elbląg, Władysławowo 67/11
82-300 Elbląg
tel : (055) 232 81 58
NIP: 578-001-64-49
REGON: 170322849
e-mail : salon@mitsubishi.elblag.pl

Ja takze ich polecam.

maniakowy
[Usunięty]

Wysłany: 26-04-2007, 10:09   

a ja ich nie polecam;) probowali mi wcisnac czesci za 2500zl. kiedy tak naprawde okazalo sie ze nie bylo to potrzebne -> gdyz przyczyna lezala zupelnie gdzie indziej;)

nie dosc ze probowali naciagnac to jeszcze wzieli za te porade sporo kasy:)

taisho
[Usunięty]

Wysłany: 10-05-2007, 16:29   

zdecydowanie nie polecam. za wymiane jednej fajki w ukladzie zaplonowym i swiecy tez jednej sztuki zaplacilem 360 zl. za sama robocizne licza 122zl za godzine i nie wazne czy stoisz 5 min czy 60 . u mnie naprawa trwala 25 min i skasowali za cala godzine, szczyt hamstwa i rozpusty. polecam inne warsztaty a ten omijac z daleka , chyba ze sie w portfelu przelewa. a inny przyklad za ustawienie zbieznosci tylnej czyli pokrecenie dwoma srubami 200zl :shock: na grunwaldzkiej za laserowa zbieznosc zaplacilem 50zl .prawie to samo ale prawie robi wielka roznice

doli73
[Usunięty]

Wysłany: 11-05-2007, 22:11   Re: Serwis w Elblagu

scandik napisał/a:
Witajcie po dluzszej mojej nieobecnosci.
Zakladam nowy temat odnosnie ASO Mitsu w Elblagu.

Jak narazie moje wrazenie jest pozytywne, szybko, fachowo ( mam nadzieje ) i tanio.

Robilem w mojej Sigmie rozrzad, wymiana simmeringow walu korbowego i walkow rozrzadu, wymiana paskow wielorowkowych i napinaczy, diagnostyka ABS, kontrola calego samochodu ( sciezka diagnostyczna ) wymiana oleju i filtrow.

Samochod postawilem o 8 rano w poniedzialek i odebralem o 8 rano w srode.
Dostalem na ten czas samochod zastepczy gratis.

Cala impreza kosztowala mnie 1260 PLN.

Tak wiec panowie jak by co to polecam serwis w Elblagu :)

Pozdrawiam i do spotu ;)

[ Dodano: 11-05-2007, 22:12 ]
Scandik podaj adres tego ASO to chętnie się do nich wybiorę.

[ Dodano: 11-05-2007, 22:18 ]
Jeśli to jest Agromax to jestem w trakcie rozmów z gościem na temat zniżek dla mitsumaniaków. Gościu chciał wiedzieć jaka jest ilość osób w Elblągu i jakie posiadamy marki pojazdów. Myślę że jak już coś wywalczę to każdy z was mógłby otrzymać zniżki za okazaniem karty klubowej.

Portos33
[Usunięty]

Wysłany: 29-08-2007, 11:19   

Także mieszkam w Elblągu taka zniżka to chyba dobry pomysł,tylko ilu nas jest z yum gorzej.Pozdrawiam

doli73
[Usunięty]

Wysłany: 29-08-2007, 17:07   

Portos33 napisał/a:
Także mieszkam w Elblągu taka zniżka to chyba dobry pomysł,tylko ilu nas jest z yum gorzej.Pozdrawiam

Jest nas za mało aby negocjowaćceny. Jak będzie nas więcej to napewno do nich podjadę i ponegocjujemy.

Mariusz4 
Mitsumaniak

Auto: Outlander II 2.2
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 30-03-2010, 21:01   

Agromax -Elblag
Outlander II 2.2
wykonali:
- obsługa techniczna 20 tys km(+ filtr oleju + kabinowy)
- przegląd powłoki lakierniczej
- klimatyzacja odkażanie

za w/w czynności/części zapłaciłem 695 zl (olej miałem swój).

dodatkowo wgrano nowy soft do sterowania turbina. czas spędzony w serwisie - 3 godz. auto zostało umyte.

pozdrawiam,
Mariusz

Odpowiedz do tematu