|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[3.0 V6] PAJERO II - problem z napędami |
Autor |
Wiadomość |
pawellike87
Nowy Forumowicz
Auto: PAJERO II
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-06-2021, 11:06 [3.0 V6] PAJERO II - problem z napędami
|
|
|
Sytuacja jest taka - gdy przełączam lewarek reduktora na pozycję 4HLc to pomarańczowa kontrolka miga, czasami świeci się na stałe. Gdy świeci się na stałe, to podczas ruszenia potrafi zgasnąć całkowicie lub migać. Gdy już uda mi się ustawić tak, aby świeciła się na stałe, to podczas przełączenia na 4LLc znowu zaczyna świrować. Dodam, że blokadę tylnego mostu udało mi się chyba raz zapiąć na około 50 prób, a gdy ruszyłem zgasła. Świeci się dodatkowo cały czas kontrolka ABS. Gdzie zacząć szukać przyczyny A może jest jakiś magik z okolic W-wy lub Garwolina, który mógłby się zająć moją Pojarą? |
|
|
|
 |
Rander
Forumowicz
Auto: Outlander III PHEV
Pomógł: 10 razy Dołączył: 04 Lis 2011 Posty: 371 Skąd: Dębica & Warszawa i nie tylko ;)
|
Wysłany: 21-06-2021, 12:12 Re: PAJERO II - problem z napędami
|
|
|
pawellike87 napisał/a: | Sytuacja jest taka - gdy przełączam lewarek reduktora na pozycję 4HLc to pomarańczowa kontrolka miga, czasami świeci się na stałe. Gdy świeci się na stałe, to podczas ruszenia potrafi zgasnąć całkowicie lub migać. Gdy już uda mi się ustawić tak, aby świeciła się na stałe, to podczas przełączenia na 4LLc znowu zaczyna świrować. Dodam, że blokadę tylnego mostu udało mi się chyba raz zapiąć na około 50 prób, a gdy ruszyłem zgasła. Świeci się dodatkowo cały czas kontrolka ABS. Gdzie zacząć szukać przyczyny A może jest jakiś magik z okolic W-wy lub Garwolina, który mógłby się zająć moją Pojarą? |
Spróbuj zadzwonić do warsztatu Mitsumaniaków w Warszawie przy Staniewickiej, tel 728 pięć pięć trzy 335
Słyszałem kilka pozytywnych opinii.
Możesz mieć problem z nieszczelnym układem lub elektryką. |
_________________ Pozdrawiam.
Adam. |
|
|
|
 |
lesiak
Nowy Forumowicz
Auto: pajero 2 3.0
|
Wysłany: 22-09-2021, 15:50
|
|
|
a patrzyles co sie zapina a nie jaka lampka swieci bo problem moze byc tylko w wiasce |
_________________ LESIAK
PAJERO2 97
3,0 181KM |
|
|
|
 |
|
|