|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[II 2.0 DID] Radio - gra, ale nie wyświetla |
Autor |
Wiadomość |
kogiaro
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander II 2.0 2010
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-08-2021, 03:19 [II 2.0 DID] Radio - gra, ale nie wyświetla
|
|
|
Witam wszystkich,
Mam problem z radiem. Mianowicie gra, ale nie wyświetla nic na ekranie (radio standardowe, oryginalne).
Problem zaczął się w zimę, kiedy nagle część ekranu zaczęła gaśnąć aż w końcu nic nie wyświetlało.
Czy ktoś miał podobny problem i może coś doradzić w tym temacie?
Outlander 2.0 2010
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
apikus
Mitsumaniak

Auto: ASX
Pomógł: 22 razy Dołączył: 25 Sty 2007 Posty: 1930 Skąd: Staniszów
|
Wysłany: 29-08-2021, 11:34
|
|
|
Ja mam podobnie w Lancerze. Wyświetla tylko po włączeniu świateł w pozycję mijania. Najpierw się tak zrobiło już trochę temu. Wróciło do wyświetlania po wymontowaniu modułu BT, ale niedawno znów nic nie wyświetla w innej pozycji niż włączone światła mijania. I wtedy też mogę przełączyć stacje lub włączyć CD. Nawet głośność na radiu nie działa, tylko z kierownicy.
Nie rozwiązałem tego. |
|
|
|
 |
Kamillo_2005
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander 2
|
Wysłany: 07-01-2022, 23:04
|
|
|
Jutro się będę nad tm doktoryzował mam to samo
[ Dodano: 08-01-2022, 16:42 ]
Temat rozwiązany do wyczyszczenia jest taśma w panelu która jest wpinana lewy dolny róg |
|
|
|
 |
|
|