|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Cezar 06-12-2010, 12:32 |
Pożegnaliśmy Łukasza.............. |
Autor |
Wiadomość |
Axer [Usunięty]
|
Wysłany: 21-04-2007, 23:32 Pożegnaliśmy Łukasza..............
|
|
|
Pozwolę sobie w imieniu wszystkich mitsumaniaków oraz zaprzyjaźnionego forum subaru złożyć szególne podzękowanie dla kolegi "niumena" dzięki jego zaangażowaniu Łukasz w dniu dzisiejszym został godnie pożegnany od nas wszystkich, były dwa piękne wieńce od subaru i mitsu, byliśmy tam, byliśmy wśród tych wszystkich którzy żegnali naszego młdego kolegę, nie będę opisywał uroczystości bo każdy z nas wie jak to wygląda, jeden wielki bezmiar bólu i rozpaczy i naprawdę ciężko było powstrzmać łzy, jestem dorosłym facetem i przeżyłem wiele w swoim życiu ale patrząc na białą trumnę Łukasza nie potrafiłem się opanować poprostu płakałem, szkoda tylko że było nas tak niewielu, niumen, kolega ze Szczytna i kolega z południa polski (sory że nie pamiętam nicków ale wszyscy z subaru i ja z mitsu, wiem że dorośli przjaciele Łukasza czyli wy....... byliście w tej godzinie razem z nim w jego ostaniej drodze.[/b] |
|
|
|
 |
|
|