|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Lancer 1.6 w garażu - czas na modyfikacje |
Autor |
Wiadomość |
Memorabilis
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer 1.6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 19-12-2021, 01:12 Lancer 1.6 w garażu - czas na modyfikacje
|
|
|
Cześć.
Kupiłem właśnie pierwsze auto w życiu i jestem w stanie autentycznego zauroczenia, ale do ideału brakuje kilku modów i będę bardzo wdzięczny za każde info. i podpowiedź!
--> 1. Auto nie ma jeszcze spoilera i progów sportowych. Gdzie najlepiej kupować takie rzeczy i czy laminaty (Felix od EVO ich używa) to dobry pomysł ? Gdzie najlepiej kupować rzeczy tego typu? Te z allegro długo idą, a znów z AliExpres są za pół ceny. Co z org?
https://allegro.pl/oferta/mitsubishi-lancer-x-10-gts-spoiler-na-klape-7249563433
Brać takie i szukać lakiernika, który dobierze odpowiedni kolor plus montaż? Dobrze kombinuje?
--> 2. Konserwacja podwozia przy 187tys i roczniku 2011 - warto? Da radę zimą to załatwić?
--> 3. Jakieś sugestie odnośnie zakupu tłumika do benzyniaka 1.6 w sedanie? Pojedynczy Ulter? Dźwięk w standardzie jest SPOKO, ale ta rdza...
--> 4. Mam wersję cleartec i standardowe radio to trochę za mało. Polecicie coś? Co do zasady bardziej interesuje mnie JAKOŚĆ, niż natężenie dźwięku.
--> 5. Jakie zimówki brać w przedziale cenowym średnio-wysokim? Kombinować coś z rozmiarem opon, czy to nie ma sensu? Bodaj jedna z wersji (intense?) miała fabrycznie większe opony i zastanawiam się nad zakupem ciut większych. Co myślicie, ktoś próbował?
--> 6. Sprawdzą się takie pokrowce nałożone na zużyty szary welur? Ktoś próbował tych pokrowców?
https://allegro.pl/oferta/mitsubishi-lancer-pokrowce-skorzane-xlc-10096190282?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=ads&gclid=Cj0KCQiAqvaNBhDLARIsAH1Pq51VEoxOnY009lwirCYnN1SRrSC59VbLi-wg2M2EZ_FrN0dHaGXd1M0aAoGSEALw_wcB
--> 7. Zależy mi na przemalowanym na czerwono logo i zaciskach - ktoś może już tak się bawił?
Z góry dzięki wielkie i pozdrawiam! |
|
|
|
 |
|
|