|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
3.5 GDI, potrzebne części-skąd? |
Autor |
Wiadomość |
Adam1992góra1
Nowy Forumowicz
Auto: pajero 3.5
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-01-2022, 13:00 3.5 GDI, potrzebne części-skąd?
|
|
|
Witam Panowie i Panie.
Prowadze warsztat samochodowy, i trafiło mi sie montero 3 3.5 GDI po strzale rozrządu. ściągneliśmy głowice, i ogólnie wszystkie zawory pogięte, do tego 8 "koników" połamanych. I tu rodzi sie problem, skąd do tego części kupić? w hurtowniach zerowe stany, Jedynie co mi przyszło na myśl to zadzwoniłem do Pszczyny do "Mitsustyle", ale wlasciciel wycenił mi:
Uszczelki głowic, pokryw, kpl. zaworów, koniki,rozrząd, i inne pierdoły w stylu zimeringi wałków, jakies drobne uszczelki na 11 tysiecy, Jak to powiedziałem właścicielce to sobie usiadła, do tego 3 tygodnie oczekiwania.
Dlatego pisze z prośba do was, macie jakies swoje dojscia, poleconych sprzedawców u których mógłbym sie zaopatrzyc w czesci?
czekam na odpowiedz.
Pozdrawiam sercecznie |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 20985 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 23-01-2022, 15:06
|
|
|
Jak masz numery części to poszukaj na www.amayama.com
Możesz też zapytać o koszt Zbyszka z forum. |
_________________ Gość zobacz moją zieloną żabę .
 |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 02-02-2022, 13:48 Re: 3.5 GDI, potrzebne części-skąd?
|
|
|
Adam1992góra1 napisał/a: | Witam Panowie i Panie.
Prowadze warsztat samochodowy, i trafiło mi sie montero 3 3.5 GDI po strzale rozrządu. ściągneliśmy głowice, i ogólnie wszystkie zawory pogięte, do tego 8 "koników" połamanych. I tu rodzi sie problem, skąd do tego części kupić? w hurtowniach zerowe stany, Jedynie co mi przyszło na myśl to zadzwoniłem do Pszczyny do "Mitsustyle", ale wlasciciel wycenił mi:
Uszczelki głowic, pokryw, kpl. zaworów, koniki,rozrząd, i inne pierdoły w stylu zimeringi wałków, jakies drobne uszczelki na 11 tysiecy, Jak to powiedziałem właścicielce to sobie usiadła, do tego 3 tygodnie oczekiwania.
Dlatego pisze z prośba do was, macie jakies swoje dojscia, poleconych sprzedawców u których mógłbym sie zaopatrzyc w czesci?
czekam na odpowiedz.
Pozdrawiam sercecznie |
www-e-pajero.pl |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
|
|