|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
ASX 2010 |
Autor |
Wiadomość |
d331
Nowy Forumowicz
Auto: bmw e91
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-03-2022, 10:57 ASX 2010
|
|
|
Cześć, na samym wstępie chciałbym przywitać się na forum
Chciałbym poznać Waszą opinie odnośnie tego ogłoszenia:Mitsubishi ASX 2010 .
Szukam wyższego auta, w budżecie do około 35tys. Nie interesuje mnie raczej diesel, celuje głównie w benzynie, ewentualnie b+g. Z tego co wyczytałem, silnik 1.6 w ASX faktycznie jest bezawaryjny, może nie jest to demon szybkości, ale coś za coś.
Czy na etapie samego ogłoszenia można powiedzieć coś o aucie? Warto jechać i je oglądać? Na co ewentualnie zwrócić uwagę?
Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
pitt63
Forumowicz pitt63
Auto: Mitsubishi ASX 1,6 Blue Sky Ed
Pomógł: 19 razy Dołączył: 24 Lut 2020 Posty: 513 Skąd: Gliwice
|
Wysłany: 23-03-2022, 11:41
|
|
|
Skoro trafiłeś tutaj to zapewne wiesz jakim elementom się przyjrzeć przy zakupie ASX-a. Auto z ogłoszenia, które zamieściłeś moim zdaniem wygląda nie źle. Cena jest jak najbardziej atrakcyjna. Trudno jednak oceniać samochód po zdjęciach i opisie handlarza. Jeżeli jednak jest tak jak w opisie, to warto się tym autem zainteresować. Jednym zdaniem ja bym brał z uwagi na stan techniczny, przebieg i historię serwisową (do weryfikacji). Opony wielosezonowe mam identyczne i spisują się świetnie. Tutaj są z roku 2019 więc w miarę świeże. |
_________________ piotr57 |
|
|
|
 |
d331
Nowy Forumowicz
Auto: bmw e91
|
Wysłany: 24-03-2022, 22:25
|
|
|
pitt63 napisał/a: | Skoro trafiłeś tutaj to zapewne wiesz jakim elementom się przyjrzeć przy zakupie ASX-a. Auto z ogłoszenia, które zamieściłeś moim zdaniem wygląda nie źle. Cena jest jak najbardziej atrakcyjna. Trudno jednak oceniać samochód po zdjęciach i opisie handlarza. Jeżeli jednak jest tak jak w opisie, to warto się tym autem zainteresować. Jednym zdaniem ja bym brał z uwagi na stan techniczny, przebieg i historię serwisową (do weryfikacji). Opony wielosezonowe mam identyczne i spisują się świetnie. Tutaj są z roku 2019 więc w miarę świeże. |
Dzięki za odpowiedz. Niestety nie dodzwonilem się już, a auto znikło po godz. 17 z portalu. Poszło w 15h |
|
|
|
 |
|
|