|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Eclipse Cross 2021 Stacja multimedialna SDA |
Autor |
Wiadomość |
Bartolini
Nowy Forumowicz
Auto: colt VI / Eclipse Cross 2021
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-03-2022, 18:14 Eclipse Cross 2021 Stacja multimedialna SDA
|
|
|
Witam , Jestem posiadaczem Eclipse Cross 2021 Usa i mam pewien problem :
Stacja multimedialna SDA jest na Usa dlatego też nie ma nawigacji na Europe i pokazuje przebieg w milach chociaż w radiu ustawiłem na kilometry.
Chciałbym zmienić tą stację SDA na jakiegoś pioneer czy coś innego ale nie mam pojęcia czy funkcje z radia oryginalnego (ustawienia samochodu) będą dostępne w zamienniku.
Wiem że Tokyo zrobi wszystko , jak mieszkał bym do 100 km od niego to już dawno bym jechał.
Proszę o sugestie na jaki model wymienić (jeżeli w ogóle się da) , i czy polecacie jakiś warsztat w Trójmieście |
|
|
|
 |
guzzi
Forumowicz
Auto: ASX
|
Wysłany: 16-03-2022, 18:36
|
|
|
Musimy zaprosić Tokyo do Trójmiasta, też mam interes. Może jeszcze ktoś chętny? |
|
|
|
 |
Bartolini
Nowy Forumowicz
Auto: colt VI / Eclipse Cross 2021
|
Wysłany: 12-05-2022, 17:03
|
|
|
poprzedni post był napisany pod wpływem emocji , wzburzenia
[ Dodano: 13-05-2022, 17:49 ]
Rozmawiałem telefonicznie z Panem Dawidem , po rozmowie stwierdziłem że zbyt emocjonalnie i pochopnie opisałem swoje odczucia we wcześniejszym komentarzu.
Gdybym wiedział że jest nie dysponawany , lub ma jakieś problemy to w ogóle nie miał bym żadnych pretensji.
Tak więc najważniejsza jest komunikacja , chęć rozmowy tak aby nie dochodziło do żadnych niedomówień bądź sporów.
Nie piszę tego bo ktoś mnie zmusił , tylko dlatego że uważam iż poznając powody należy się sprostowanie.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|