|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Colt after crash |
Autor |
Wiadomość |
tommi [Usunięty]
|
Wysłany: 25-04-2007, 09:12 Colt after crash
|
|
|
W piątek 21.04 (Łódź) jadąc ulicą A.Struga z Pogonowskiego wyjechał 50-letni pan G. który nie zatrzymał się na znaku stop i wyderzył w moje przednie lewe koło. Ja jechalem 50 km/h a pan G. na oko wg. mnie około 30 - 40km/h, on mówi że się zatrzymał i ruszał... ta jasne... astrze gratulujemy przyspieszenia. Astra kombi pana G. skończyła z chłodnicą gdzieś daleko w silniku, odpalonymi poduchami, pogiętymi podłużnicami. Colt wyglada tak: http://sttomek.fotosik.pl/albumy/176132.html .Na szczęście obyło się bez ofiar. Jedynie ja z pokaleczoną lewą ręką od szyby bocznej która poszła w mak, kolorowymi od sińców nogami, oraz wielkim gózem na skroni i 3 dniach obserwacji w szpitalu. Pan G. ponoć ma sińce od pasów. Zarówno ja jak i pan G. wydmuchalismy 0,00 ale ponoc on rozmawiał przez telefon...
Uważajcie na siebie, licho nie śpi... |
|
|
|
 |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-04-2007, 09:23
|
|
|
Mówi się trudno. Samochody to tylko trochę blachy na kołach. Najważniesze, że nie stało się nic złego Tobie ani temu panu G. Trzymaj się.
Pozdrawiam |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24298 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 25-04-2007, 09:36
|
|
|
Jackie napisał/a: | Samochody to tylko trochę blachy na kołach. |
No wlasnie nie... - przynajmniej nie kazdy. Od czasu jak mnie trafili, gdy jechalem Coltem, to boje sie jezdzic Galantem - bo gdyby ktos mi go zniszczyl, to trafilbym do pudla za morderstwo... |
|
|
|
 |
DiPi [Usunięty]
|
Wysłany: 25-04-2007, 09:50
|
|
|
Widząc położenie fotela oraz stan auta szczęście że tylko na siniakach się skończyło !!!!!!!!
współczuje straty autka !!!!! |
|
|
|
 |
drout [Usunięty]
|
Wysłany: 25-04-2007, 11:21
|
|
|
Trzymaj sie.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
tommi [Usunięty]
|
Wysłany: 25-04-2007, 11:32
|
|
|
dziękuje za słowa wsparcia :*
przyznaję ze rozpłakałem się ze szczęścia że żyje....
Krzyzak napisał/a: | Jackie napisał/a: | Samochody to tylko trochę blachy na kołach. |
No wlasnie nie... - przynajmniej nie kazdy. Od czasu jak mnie trafili, gdy jechalem Coltem, to boje sie jezdzic Galantem - bo gdyby ktos mi go zniszczyl, to trafilbym do pudla za morderstwo... |
dokładnie tak, jakby nie to że facet jechał z kobietą która miała nie zapięte pasy i wyglądała na poszkodowaną to pierwsze kroki które kierowałem na danie panu w twarz zmienił kierunek na udzielenie pomocy, o dziwo pani wyszła najlepiej ze wszystkich 3 osób biorących udział w wypadku.
co mnie jeszcze bardzo ciekawi to, ułożenie aut po wpadku. Potem wrzuce jakis rysunek. |
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
|
Wysłany: 26-04-2007, 17:03
|
|
|
upps.... miałeś farta w tym niefarcie |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
sla
Forumowicz

Auto: Inne
|
Wysłany: 26-04-2007, 17:38
|
|
|
Pal licho auto, jeszcze będziesz miał niejedno, zdrowie i życie najważniejsze. |
|
|
|
 |
|
|