|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Kręci lecz nie odpala |
Autor |
Wiadomość |
maschadow
Nowy Forumowicz maschadow
Auto: colt cz
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-11-2022, 14:58 Kręci lecz nie odpala
|
|
|
Colt r.2012, 1.3 benzyna
Po 2-3 dniach stania pod domem z rana niemiła niespodzianka, zakręcił ale nie zapalił. Pomyślałem że to akumulator bo faktycznie jest stary, naładowałem go przez noc ale to nie pomogło. Sprawdziłem bezpiecznik od pompy - ok. Nie słychać pompy (nie jestem pewny ale normalnie chyba po przekręceniu kluczyka słyszalne było takie cykanie... teraz nic). Podpiąłem komputer i wyskoczyły następujące błedy:
B1743
U1100 (kable lub złącza z modułem sterującym Pow w złym stanie , obwód modułu sterującego zestpołu napędowego może mieć słabe połączenie. P może ulec uszkodzeniu)
U1401 (lost communication between AD and ADG)
Pompa wcześniej nie dawała znaków , jeździł na równych obrotach czasem zapalił za drugim razem...
Jakieś pomysły zanim zaholuję go do mechanika? |
|
|
|
 |
|
|