|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Problem z ogrzewaniem |
Autor |
Wiadomość |
lpraga
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Grandis
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-12-2022, 08:03 Problem z ogrzewaniem
|
|
|
Witam, mam problem z ustawieniem temperatury w moim Grandku ustawiam powiedzmy na wysoką temperaturę i po jakimś czasie samoczynnie zaczyna wiać zimne powietrze w drugą stronę jest analogicznie (niska temperatur zaczyna wiać gorące). gdzie szukać przyczyny, pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc. |
_________________ Witam, mam problem z ustawieniem temperatury w moim Grandku ustawiam powiedzmy na wysoką temperaturę i po jakimś czasie samoczynnie zaczyna wiać zimne powietrze w drugą stronę jest analogicznie (niska temperatur zaczyna wiać gorące). gdzie szukać przyczyny, pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc. |
|
|
|
 |
Karolll.
Nowy Forumowicz
Auto: Grandis
|
Wysłany: 01-12-2022, 08:49
|
|
|
Ja od kilku dni walczę z ogrzewaniem ale u mnie wychodzi na to zapchane nagrzewnica, trochę rozebrałem z przodu doszłem do tej całej nagrzewnicy i serwo zaworu musisz sobie zaobserwować czy ten zawór ci chodzi prawidłowo,, bo one z czasem podobno się uszkadzają w grandisach. U mnie jest okej więc została tylko nagrzewnica zapchana |
|
|
|
 |
lpraga
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Grandis
|
Wysłany: 01-12-2022, 12:10
|
|
|
Ok, dzięki sprawdzę pozdrawiam |
_________________ Witam, mam problem z ustawieniem temperatury w moim Grandku ustawiam powiedzmy na wysoką temperaturę i po jakimś czasie samoczynnie zaczyna wiać zimne powietrze w drugą stronę jest analogicznie (niska temperatur zaczyna wiać gorące). gdzie szukać przyczyny, pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc. |
|
|
|
 |
|
|