Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Bzyk_R1
01-12-2017, 20:15
To co potrafi Outlander
Autor Wiadomość
SunFire
[Usunięty]

Wysłany: 26-04-2007, 11:33   To co potrafi Outlander

Witajcie
jestem nowym na tym forum ale zafascynował mnie ten nowy outlander, bylem na takiem pokazie ala offroad za domem volvo w warszawie na pulawskiej.
To z czy sobie radzil ten samochodzik jest naprawde niestamowite, niczym nie ostepowal Pajero czy L200.
Dodatkowo poniewaz czasami lubie sobie pojezdzic po bezdrozach przegladajac internet trafilem na taka stronke http://tinmansplace.multiply.com/ to niesamowite co mozna pokonac tym Outkiem :) .

Bardzo jestem ciekawy Waszech doswiadczen z jazdy po bezdrozach tym samochodem, jezeli moglibyscie sie podzielic swoimi doswiadczeniami bede bardzo wdzieczny.
Szukam autka i na drogi i na "turystyczny off road" bez extremow, i z tego co widze na tej stronie to ta maszynka swietnie sobie radzi.

Dzieki za opinie
Pozdro
SunFire

Gene 
Mitsumaniak
shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 30-04-2007, 11:47   

Witaj, bez przesady tor Mitcaru jest przeznaczony do demonstrowania mozliwosci aut nowych i to w taki stopniu aby ich nie uszkodzic. Gwaratuje Ci, ze Pajero i L200 moga wiecej niz nowy Olek. Nie chce Cie jakos zniechecac bo Outlander to fajurskie autko tylko juz z samej koncepcji nie przeznaczony do jazdy w ciezszym terenie.

minimus
[Usunięty]

Wysłany: 30-04-2007, 21:12   Re: To co potrafi Outlander

SunFire napisał/a:
Witajcie
jestem nowym na tym forum ale zafascynował mnie ten nowy outlander, bylem na takiem pokazie ala offroad za domem volvo w warszawie na pulawskiej.
To z czy sobie radzil ten samochodzik jest naprawde niestamowite, niczym nie ostepowal Pajero czy L200.

No nie jeździli nim po piachu na przykład. W piachu radził sobie, tak na prawdę, tylko L200. Reszta terenu nie była taka trudna.

wormik
[Usunięty]

Wysłany: 08-07-2007, 14:20   

no niezle niezle nawet nie wiedziałem jakiego "offroadowca" posiadam hehehe hmm cudze chwalicie swego... hehehe ja to jedynie po polnych drogach go probowałem i spisywał sie rewelacyjnie:D

Bluedog 
Nowy Forumowicz

Auto: Outlander I 2.4 Mivec
Wysłany: 28-08-2010, 21:10   

wg. mnie jak na crossovera całkiem nieźle
zobaczcie co robią z kolei te Forestery:
http://www.youtube.com/watch?v=tSKKvf5keh0

nasa 
Forumowicz

Auto: Outlander 2010 Intense+
Wysłany: 05-01-2011, 21:03   

Radzi sobie bardzo dzielnie, ale do aut klasy L200, Pajero, Jeep, Landryna czy Patrol bym raczej nie porównywał.
Może gdyby mój Outek miał mocny silnik i automat... ale z drugiej strony braku reduktora i blokad czy odpowiedniego prześwitu tudzież za długich zwisów nie da się oszukać.
Krótko nim jeżdżę, ale muszę go pochwalić za napęd. Kiedyś przejechałem się RAV4 w podobnych warunkach zimowych i odniosłem mniej zadowalające wrażenie.
Reasumując Outka szkoda ciorać w terenie, bo za ładny i za delikatny. Na codzienne przygody z terenem wystarczy i nie jednego plaskacza zadziwi, ale w offrad się nie nadaje

romero 
Mitsumaniak

Auto: L200 INSTYLE/2008/136 KM/AT
Wysłany: 06-01-2011, 07:15   

nasa napisał/a:
Radzi sobie bardzo dzielnie, ale do aut klasy L200, Pajero, Jeep, Landryna czy Patrol bym raczej nie porównywał.
Może gdyby mój Outek miał mocny silnik i automat... ale z drugiej strony braku reduktora i blokad czy odpowiedniego prześwitu tudzież za długich zwisów nie da się oszukać.
Krótko nim jeżdżę, ale muszę go pochwalić za napęd. Kiedyś przejechałem się RAV4 w podobnych warunkach zimowych i odniosłem mniej zadowalające wrażenie.
Reasumując Outka szkoda ciorać w terenie, bo za ładny i za delikatny. Na codzienne przygody z terenem wystarczy i nie jednego plaskacza zadziwi, ale w offrad się nie nadaje

Święte słowa.Bardzo mi miło,że zakwalifikowałeś ELKĘ do tej elitarnej grupy.Ale taka prawda.Stały napęd to jednak nie to samo co jakieś tam automatycznie załączane LOOKI.
Pozdrawiam.

krecisie 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Outlander
Wysłany: 24-06-2015, 11:10   

mój ostatnio przejechał bezproblemowo przez niewielką rzeczkę .. głębokość wody 30cm przez moment 40 może 50cm.. z kolei L200 kolegi brodził w wodzie dwa razy głębszej i wyszedł bez wiekszego problemu

Odpowiedz do tematu