|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Bzyk_R1 01-12-2017, 20:15 |
To co potrafi Outlander |
Autor |
Wiadomość |
SunFire [Usunięty]
|
Wysłany: 26-04-2007, 11:33 To co potrafi Outlander
|
|
|
Witajcie
jestem nowym na tym forum ale zafascynował mnie ten nowy outlander, bylem na takiem pokazie ala offroad za domem volvo w warszawie na pulawskiej.
To z czy sobie radzil ten samochodzik jest naprawde niestamowite, niczym nie ostepowal Pajero czy L200.
Dodatkowo poniewaz czasami lubie sobie pojezdzic po bezdrozach przegladajac internet trafilem na taka stronke http://tinmansplace.multiply.com/ to niesamowite co mozna pokonac tym Outkiem .
Bardzo jestem ciekawy Waszech doswiadczen z jazdy po bezdrozach tym samochodem, jezeli moglibyscie sie podzielic swoimi doswiadczeniami bede bardzo wdzieczny.
Szukam autka i na drogi i na "turystyczny off road" bez extremow, i z tego co widze na tej stronie to ta maszynka swietnie sobie radzi.
Dzieki za opinie
Pozdro
SunFire |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 30-04-2007, 11:47
|
|
|
Witaj, bez przesady tor Mitcaru jest przeznaczony do demonstrowania mozliwosci aut nowych i to w taki stopniu aby ich nie uszkodzic. Gwaratuje Ci, ze Pajero i L200 moga wiecej niz nowy Olek. Nie chce Cie jakos zniechecac bo Outlander to fajurskie autko tylko juz z samej koncepcji nie przeznaczony do jazdy w ciezszym terenie. |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
minimus [Usunięty]
|
Wysłany: 30-04-2007, 21:12 Re: To co potrafi Outlander
|
|
|
SunFire napisał/a: | Witajcie
jestem nowym na tym forum ale zafascynował mnie ten nowy outlander, bylem na takiem pokazie ala offroad za domem volvo w warszawie na pulawskiej.
To z czy sobie radzil ten samochodzik jest naprawde niestamowite, niczym nie ostepowal Pajero czy L200. |
No nie jeździli nim po piachu na przykład. W piachu radził sobie, tak na prawdę, tylko L200. Reszta terenu nie była taka trudna. |
|
|
|
 |
wormik [Usunięty]
|
Wysłany: 08-07-2007, 14:20
|
|
|
no niezle niezle nawet nie wiedziałem jakiego "offroadowca" posiadam hehehe hmm cudze chwalicie swego... hehehe ja to jedynie po polnych drogach go probowałem i spisywał sie rewelacyjnie:D |
|
|
|
 |
Bluedog
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander I 2.4 Mivec
|
|
|
|
 |
nasa
Forumowicz

Auto: Outlander 2010 Intense+
|
Wysłany: 05-01-2011, 21:03
|
|
|
Radzi sobie bardzo dzielnie, ale do aut klasy L200, Pajero, Jeep, Landryna czy Patrol bym raczej nie porównywał.
Może gdyby mój Outek miał mocny silnik i automat... ale z drugiej strony braku reduktora i blokad czy odpowiedniego prześwitu tudzież za długich zwisów nie da się oszukać.
Krótko nim jeżdżę, ale muszę go pochwalić za napęd. Kiedyś przejechałem się RAV4 w podobnych warunkach zimowych i odniosłem mniej zadowalające wrażenie.
Reasumując Outka szkoda ciorać w terenie, bo za ładny i za delikatny. Na codzienne przygody z terenem wystarczy i nie jednego plaskacza zadziwi, ale w offrad się nie nadaje |
_________________ Mitsubishi Outlander 2010, 2,0 DID, Intense+
Jeep Grand Cherokee 2001, 4.7 V8, Limited, lift +6, wydech Magnaflow. Całkowita zmota do błota!
Jeep Grand Cherokee 2011 Overland - 3.0 CRD - upload na 270 KM |
|
|
|
 |
romero
Mitsumaniak

Auto: L200 INSTYLE/2008/136 KM/AT
Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Lip 2008 Posty: 629 Skąd: Łomianki
|
Wysłany: 06-01-2011, 07:15
|
|
|
nasa napisał/a: | Radzi sobie bardzo dzielnie, ale do aut klasy L200, Pajero, Jeep, Landryna czy Patrol bym raczej nie porównywał.
Może gdyby mój Outek miał mocny silnik i automat... ale z drugiej strony braku reduktora i blokad czy odpowiedniego prześwitu tudzież za długich zwisów nie da się oszukać.
Krótko nim jeżdżę, ale muszę go pochwalić za napęd. Kiedyś przejechałem się RAV4 w podobnych warunkach zimowych i odniosłem mniej zadowalające wrażenie.
Reasumując Outka szkoda ciorać w terenie, bo za ładny i za delikatny. Na codzienne przygody z terenem wystarczy i nie jednego plaskacza zadziwi, ale w offrad się nie nadaje |
Święte słowa.Bardzo mi miło,że zakwalifikowałeś ELKĘ do tej elitarnej grupy.Ale taka prawda.Stały napęd to jednak nie to samo co jakieś tam automatycznie załączane LOOKI.
Pozdrawiam. |
|
 |
krecisie
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander
Pomógł: 2 razy Dołączył: 20 Maj 2015 Posty: 105 Skąd: Checiny
|
Wysłany: 24-06-2015, 11:10
|
|
|
mój ostatnio przejechał bezproblemowo przez niewielką rzeczkę .. głębokość wody 30cm przez moment 40 może 50cm.. z kolei L200 kolegi brodził w wodzie dwa razy głębszej i wyszedł bez wiekszego problemu |
|
|
|
 |
|
|