|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Mitsubishi lancer, wstawienie radia pioneer. Pomocy :( |
Autor |
Wiadomość |
Frota456
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer VIII, 1.8
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-06-2023, 07:35 Mitsubishi lancer, wstawienie radia pioneer. Pomocy :(
|
|
|
Witajcie dobrzy ludzie, jestem zupełnie zielony w temacie dlatego też przepraszam, jeśli zadam jakies glupie pytanie.
Post skierowany do osób które mają w swoich lancerkach VIII, naglosnienie rockford i wymieniali oryginalne radyjko, na jakieś 2din typu pioneer, alpine. Ramke juz mam, teraz pozostaje kupić reszte i tu pojawiają się wątpliwości:D. Czy moglby mi ktoś wytłumaczyć, co muszę dokupić do radia, żeby to grało? Wiem że potrzebuję modułu CAN i adaptera ISO do mitsubishi. Czy potrzebuje czegos jeszcze ? Jak wygląda montaż, czy wszystko jest plug&play, czy może też muszę przeciąć 3 i 13pin (CAN) ? Może jeszcze jakieś kombinacje ? Co do czego podlaczyc? Bardzo bym prosił o wytłumaczenie mi jak wygląda taka akcja. Z góry dziękuję wszystkim zaangażowanym:D
Milego weekendu! |
|
|
|
 |
|
|