Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Mitsubishi lancer, wstawienie radia pioneer. Pomocy :(
Autor Wiadomość
Frota456 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Lancer VIII, 1.8
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 23-06-2023, 07:35   Mitsubishi lancer, wstawienie radia pioneer. Pomocy :(

Witajcie dobrzy ludzie, jestem zupełnie zielony w temacie dlatego też przepraszam, jeśli zadam jakies glupie pytanie.
Post skierowany do osób które mają w swoich lancerkach VIII, naglosnienie rockford i wymieniali oryginalne radyjko, na jakieś 2din typu pioneer, alpine. Ramke juz mam, teraz pozostaje kupić reszte i tu pojawiają się wątpliwości:D. Czy moglby mi ktoś wytłumaczyć, co muszę dokupić do radia, żeby to grało? Wiem że potrzebuję modułu CAN i adaptera ISO do mitsubishi. Czy potrzebuje czegos jeszcze ? Jak wygląda montaż, czy wszystko jest plug&play, czy może też muszę przeciąć 3 i 13pin (CAN) ? Może jeszcze jakieś kombinacje ? Co do czego podlaczyc? Bardzo bym prosił o wytłumaczenie mi jak wygląda taka akcja. Z góry dziękuję wszystkim zaangażowanym:D
Milego weekendu! ;)

Odpowiedz do tematu