|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pomoc przy konfiguracji forum |
Autor |
Wiadomość |
Tanpit [Usunięty]
|
Wysłany: 28-04-2007, 10:50 Pomoc przy konfiguracji forum
|
|
|
Witam.
Zalozylem ostatnio swoje prywatne - bardzo podobne forum. Oparte jest chyba na tych samych skryptach, bo wyglada identycznie. Mam jednak problem z ustawieniami, mianowicie nie wiem dokladnie jak sprawa wyglada z nadawaniem zezwolen uzytkownikom. Moge ustawic opcje moderatora dla dowolnego uzytkownika, ale... gdzie moge zobaczyc/ustawic uprawnienia tegoz moderatora?? Co dokladnie moderator moze, a czego nie?
Czy tzw. Rangi specjalne to tylko takie bajery, ktore pojawiaja sie po napisaniu okreslonej ilosci postow?
Pozdrawiam i czekam na info!! |
|
|
|
 |
arekp
Mitsumaniak

Auto: inny
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 21 razy Dołączył: 16 Maj 2005 Posty: 2784 Skąd: jestem z miasta
|
Wysłany: 28-04-2007, 10:57
|
|
|
Byc moze ktos to uzna, za niewlasciwa odpowiedz ... ale to forum zwiazane z motoryzacja i dzial Off Topic mimo swojego luznego charakteru nie powinien zajmowac sie tematyka szeroko omawiana na innych stronach/forach.
W zwiazku z tym odsylam Cie do:
- Strony autora modyfikacji 'by Przemo', ktora pewnie posiadasz klik
- Google klik
phpBB jest (za bardzo)popularnym silnikiem i w sieci znajdziesz pelno informacji na ten temat. |
_________________ odszkodowania.pl serwis z bezpłatną wiedzą i poradami w zakresie samodzielnego uzyskania odszkodowania |
|
|
|
 |
Tanpit [Usunięty]
|
Wysłany: 28-04-2007, 11:30
|
|
|
Dziekuje Arku i przepraszam, jesli zrobilem "balagan" na forum!!
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
|
|