|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Bizi78 19-02-2024, 21:00 |
Prośba o informacje o wersji wyposażenia |
Autor |
Wiadomość |
donbagino
Nowy Forumowicz
Auto: brak - szukam
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 19-02-2024, 13:44 Prośba o informacje o wersji wyposażenia
|
|
|
Witam,
Jestem świeżakiem na forum, ale być może wkrótce stanę się posiadaczem ASX-a.
https://www.otomoto.pl/os...b-ID6G9KiI.html
Oglądałem auto. Nie działa sterowanie radia z kierownicy - może radio było zmieniane?
Poza tym zrobiono "ręczny" zestaw głośnomówiący (zamontowany pod sufitem wystający mikrofon).
Czy mógłby ktoś po vin ustalić co to za wersja wyposażenia? |
|
|
|
 |
pitt63
Forumowicz pitt63
Auto: Mitsubishi ASX 1,6 Blue Sky Ed
Pomógł: 19 razy Dołączył: 24 Lut 2020 Posty: 515 Skąd: Gliwice
|
Wysłany: 19-02-2024, 14:04
|
|
|
Witaj na forum, chociaż nie wiem, czy się przywitałes w odpowiednim dziale, ale mniejsza z tym. Wersja jest napisana w tytule ogłoszenia i jest to Intense. Podejrzewam, że radio nie jest oryginalne aczkolwiek markowe. Właściciel wymienił zwykłe radio, jakie miał zamontowane fabrycznie i dlatego nie działa sterowanie z kierownicy jak i nie ma wbudowanego zestawu głośnomówiącego. Powodzenia w poszukiwaniu auta a uwierz mi, jest to ciężki temat.
Dodam jeszcze, że sprzedający nie podał prawdziwego numeru VIN. W CEPiK-u taki pojazd nie figuruje. |
_________________ piotr57 |
Ostatnio zmieniony przez pitt63 19-02-2024, 15:20, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
donbagino
Nowy Forumowicz
Auto: brak - szukam
|
Wysłany: 19-02-2024, 14:18
|
|
|
Chyba masz rację - tytuł nie sugeruje że chcę kupić auto
Ale faktycznie tak jest bo jestem bliski zakupu tego autka ale mam wątpliwości co do informacji jakie podał sprzedający w zakresie wyposażenia. Poza tym rozkodowanie po vin da mi inne informacje.
Dzięki za wyjaśnienie co radia. |
|
|
|
 |
jan1994
Mitsumaniak 02505/KMM
Auto: ASX 1,6 Intense
Pomógł: 9 razy Dołączył: 06 Gru 2009 Posty: 339 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 24-02-2024, 00:07
|
|
|
Moim zdaniem to nie jest wersja Intense tylko Invite. Intense ma felgi 17 cali, składane lusterka, bixenony, sterowanie systemem głośnomówiącym z kierownicy. Ponieważ jest to rok 2015 mogę się mylić (ja mam 2010). |
|
|
|
 |
|
|