|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Moduł przycisków sterowania szybami |
Autor |
Wiadomość |
Rave
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-02-2024, 22:51 Moduł przycisków sterowania szybami
|
|
|
Witam,
potrzebuje małej pomocy w temacie panela z przełącznikami sterującymi szybami w drzwiach kierowcy w Outlanderze III (przed liftem).
Od jakiegoś czasu nie działają przyciski do blokowania/odblokowania drzwi. Niestety czyszczenie nie pomaga, kontakty na płytce są już mocno wytarte.
Najprościej było by wymienić cały moduł ale „doradca” w autoryzowanym serwisie niemalże mnie rozczulił prosząc o jedyne 2 500 pl za nowy moduł.
Moje pytanie do forumowiczów, czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć czy moduł do III po licie będzie działał w aucie w wersji przed liftem?
Czy też może jest jeszcze jakiś inny zamiennik? Numer mojego modułu to 8608A238
Wiem że przyciski w modelu po lifcie mają malowanie więc numer modułu na pewno jest inny ale czy można ich używać zamiennie?
Będę wdzięczny jeśli ktoś ma dostęp do bazy Mitsu i będzie w stanie zweryfikować zamiennik. |
|
|
|
|
 |
|
|