|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Wymiana oleju w skrzyni CVT |
Autor |
Wiadomość |
kaspro84
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander Sport Se (ASX)
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 19-10-2024, 19:19 Wymiana oleju w skrzyni CVT
|
|
|
Cześć wszystkim!
To mój pierwszy post tutaj i do tego zupełnie nie znam się na samochodach, po za tym co się działo z moimi poprzednimi autami
No ale odkupiłem sobie właśnie asx (2018) ♥ sprowadzonego ze stanów z silnikiem 2.4 i skrzynią cvt (już jeździ chwile po Polsce).
Chciałem zasięganąc opinii jaką powinienem zrobić wymianę oleju w skrzyni - dynamiczną czy statyczną? W książce serwisowej tego modelu nie ma nic na ten temat, a opinie są podzielone.
Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z wymianą oleju w takiej skrzyni? I czy może ma ktoś specjalistę od tego godnego polecenia w okolicach Krakowa? (aso od ostatnich 2 lat ma bardzo nieprzychylne opinie na necie) |
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem! |
|
|
|
 |
Fred.X
Forumowicz
Auto: Lancer Sportback + Outlander 3
Pomógł: 5 razy Dołączył: 15 Paź 2017 Posty: 312 Skąd: Toruń
|
|
|
|
 |
kaspro84
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander Sport Se (ASX)
|
Wysłany: 21-10-2024, 15:23
|
|
|
Fred.X napisał/a: | https://www.youtube.com/watch?v=Ph926qQmLOg&list=WL&index=15&t=762s |
Jakbym tylko miał gdzie
A wracając - rozumiem, że pierwsza wymiana statyczna? Czy lepiej dynamiczna? |
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem! |
|
|
|
 |
|
|