|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CJ1A 1.3] Kontrolka ABS |
Autor |
Wiadomość |
Patrykkoniec
Nowy Forumowicz
Auto: mitsubishi colt 2003
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-12-2021, 18:49 [CJ1A 1.3] Kontrolka ABS
|
|
|
Auto colt 2003r. 1.3 silnik
Witam, Mam problem z moim autem mianowicie świeci się kontrolka Abs`u,
Sprawdziłem dziś wszystkie czujniki, rezystancja około 1.5k oma na czujnik, wnioskuję że są sprawne, podpięcie pod komputer nie wchodzi w grę gdy mam zwykły interfejs, a ten nie chce się połączyć z autem.
Czy macie jakieś sugestie jak dalej działać?
Pozdrawiam |
|
|
|
|
tościk
Forumowicz
Auto: '20 Yukio 1.2T
Pomógł: 7 razy Dołączył: 06 Gru 2017 Posty: 591 Skąd: z nienacka
|
Wysłany: 13-12-2021, 10:31
|
|
|
Jak o ABS chodzi, to chyba tylko wymryganie błędów, choć to w tych egzemplarzach, gdzie obd jeszcze nie było. http://coltmania.pl/zrob-...y-ecu-t741.html
A jak nie to pod MUTa zostaje się podłączyć.
No chyba, że na coltmanii mają jakieś inne patenty. |
|
|
|
|
Aro16
Nowy Forumowicz
Auto: Colt CJ0
|
Wysłany: 15-12-2024, 22:54
|
|
|
U mnie też jest taki problem, chętnie się dowiem jaka przyczyna U mnie jest na dodatek tak, że pompa po ruszeniu raz się załącza, a raz nie, jeśli już to robi to jakby ciszej. Stawiam na awarię pompy. Wymrugaj se błędy. U mnie są cztery. Zanim zaczęła się świecić kontrolka abs też mrugał tyle samo błędów, ale abs działał. |
|
|
|
|
|
|