Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Pomocy nie odpala
Autor Wiadomość
Kaktus82 
Nowy Forumowicz
świerzak

Auto: Grandis 2.0DiD
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 01-10-2023, 00:42   Pomocy nie odpala

Witam mam problem wracajac z trasy moim 2.0DiD i wjezdzajac w zakręt auto zgasło jak by sie ułatwiło na luzie zjechalem na pobocze i chcialem odpalic ponownie ale bez rezultatu jak by paliwo odcielo ale w baku sporo.Auto wróciło na lawecie.Mial ktos juz taki problem albo pomysł co moze byc przyczyną.Bede wdzieczny za pomoc.Pozdrawiam

mohinder 
Forumowicz

Auto: Outlander PHEV 2016r
Kraj/Country: Ireland
Wysłany: 01-10-2023, 07:14   

Miałem coś podobnego kiedyś w mim starym dieselu. Zapowietrzył się. Juz nawet nie pamiętam co było przyczyną ale dostało się w układ paliwowy powietrze i koniec. Może tutaj coś podobnego?

PS. Staraj się używać znaków interpunkcyjnych, bo ciężko się to czyta co napisałeś.

Kaktus82 
Nowy Forumowicz
świerzak

Auto: Grandis 2.0DiD
Wysłany: 21-02-2025, 17:43   

Hej 6 Miesięcy temu miałem problem z odpalaniem u mechanika wymieniono pompę paliwowa ,tandem pompę,filtr paliwa i wyczyszczono bak.Od naprawy był spokój do teraz pewnego dnia auto jechało normalnie ale gdy chciałem wrócić nie odpaliło.Tak jak by paliwo nie dochodziło odpaliłem na plaka i jak chodził to było ok nie przerywał ani nic .Po paru godzinach jak wystygł poszedłem odpalić i znów było to samo jak by paliwo się cofało i ciśnienia nie było albo się zapowietzył.Oddalem do mechanika i prawie 2 tygodnie trzyma .wymieniał gumki i uszczelkę zaworową twierdząc że tam ucieka powietrze.Ale nie wyszło mu i teraz sam stwierdził że są w czarnej d i szukają dalej.Ma ktoś jakieś pomysły? Pozdrawiam

jacek11 
Mitsumaniak
Yatsu~eku

Auto: EA2W Żółwik, Outlander CW8W
Wysłany: 21-02-2025, 20:44   

Może przepustnica stanęła w pozycji zamkniętej, i silnik nie dostaje powietrza?

Odpowiedz do tematu