|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Wentylator nawiewu - Lancer Sportback |
Autor |
Wiadomość |
Pafcio92
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer VIII
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-06-2025, 21:07 Wentylator nawiewu - Lancer Sportback
|
|
|
Witam, mam problem z nawiewem w Mitsubishi Lancer Sportback 2010r, otóż na każdym poziomie mocy nawiewu, wentylator ani drgnie. Dzisiaj ściągnąłem schowek, i dostałem się do wentylatora. Gdy włączyłem nawiew i lekko przekręciłem ów wentylator to zaczął działać. Jednak po wyłączeniu nadmuchu i ponownej próbie uruchomienia wentylatora, nie było żadnej reakcji. Czy mieliście podobną sytuację? Czy wentylator do wymiany ? Z góry dzięki za odpowiedzi 😁 |
|
|
|
 |
Fred.X
Forumowicz
Auto: Lancer Sportback + Outlander 3
Pomógł: 5 razy Dołączył: 15 Paź 2017 Posty: 312 Skąd: Toruń
|
Wysłany: 13-06-2025, 21:29
|
|
|
Raczej do wymiany , miałem podobnie u siebie |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24306 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 14-06-2025, 22:01
|
|
|
Wentylator ma wtyczkę na 2 przewody - podłącz tam 12V i sprawdź czy rusza. Jak tak, to może regulator jest uszkodzony - w nawiewie będzie gdzieś taki jeż z radiatorem, czasem się przepala. |
|
|
|
 |
|
|