|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Problem z hamulcami |
Autor |
Wiadomość |
Szyszka11
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: Wczoraj 22:34 Problem z hamulcami
|
|
|
Witam, mam nietypowy problem. Mitsubishi Outlander 2, 3.0v6.
Po przekładce silnika nie mogę uruchomić hamulców. Najpierw nie dały się odpowietrzyć, po 2 dniach walki przepuszczony płyn pod ciśnieniem. Pojawiły się hamulce ale za to po odpaleniu silnika samóchod zaczyna sam powoli hamować - pompa nabija ciśnienie i żeby cokolwiek ruszyć to trzeba upuścić płyn przez odpowietrznik.
Pompa ABS, zaciski , czujniki ABS przełożone ze sprawnego samochodu razem z silnikiem, pompa hamulca najpierw też ale nie dawało się odpowietrzyć i założona z ot 3 ale też działającego do ostatniej chwili. Razem z mechanikiem rozkładamy ręce. Na zegarach świeci się ikoną asr. Czy jest możliwość że to coś z komputerem, czy z jakimś czujnikiem? Sam już nie wiem co robić, gałęzie opadają po zamiast 3 dni walczę 2 tygodnie... |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24321 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: Dzisiaj 21:52
|
|
|
Sprawa typu "Z archiwum X"... - czy możesz spróbować z serwisem Mitsumaniaków? - jest w Warszawie, to będzie blisko. |
|
|
|
 |
|
|