|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
sapporo |
Autor |
Wiadomość |
shovel [Usunięty]
|
Wysłany: 10-02-2006, 14:49 sapporo
|
|
|
link:
http://www.mobile.de/cgi-...11111189254726&
i pytanie - te auto jest robione na bazie gala E16 - czy to oznacza że większość rzeczy mechanicznych z mojego starego E16 będzie pasowała? ile to może spalić? mój zdrutowany E15/16 żarł 11-12 w mieście 8 na trasie... pod koniec swojego żywota zszedł do 10/7 ale uszczelniał się olejem :/... stan jak widac na zdjęciach jest albo dobry, albo bardzo dobry... martwi mnie trochę blacha (nie-ocynk) i to że auto będzie przynajmniej w tym roku stało na dworze.
nie ukrywam że szukałem E3x HB (jednak części więcej mam i chciałem tylko znaleźć coś z dobrą budą i mój silnik przełożyć) ale jak widzę te stare galanty (e1x) i sapporo to mnie do nich strasznie ciągnie...
edit: link update ;] |
Ostatnio zmieniony przez shovel 10-02-2006, 15:20, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Kofi
moderator mitsumaniak Michał

Auto: Galant EA3W
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-02-2006, 15:14
|
|
|
Shovel...kto jak kto ale Ty chyba umiesz wklejac linki? Tak co by sie strona nierozjezdzala
Furka sliczna |
_________________ "Mądrze jest skierować swój gniew na problem - nie na ludzi, skupić swoją energię na rozwiązaniach, nie wymówkach."
- William Arthur Ward
 |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-02-2006, 16:34
|
|
|
Shovel
Sebastian (Diamante) ma dokladnie takie sapporo, wiec jego pytaj co i jak (jest zalogowany na naszym forum, i jest ze szczecina a fura , full wypassss ) |
|
|
|
 |
shovel [Usunięty]
|
Wysłany: 10-02-2006, 17:07
|
|
|
wiem, byłem nawet z nim w domku na zlocie już idzie pm :d |
|