|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Klej/taśma do emblematów |
Autor |
Wiadomość |
emilok
Mitsumaniak

Auto: Galant EA2W GLS '97 2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 18 Cze 2008 Posty: 145 Skąd: Andrychów
|
Wysłany: 27-08-2008, 10:56 Klej/taśma do emblematów
|
|
|
Witam, ostatnio postanowiłem zająć się emblematami w moim Colcie. Poprzedni właścicie miał stłuczkę w tył autka i zostało ono tam polakierowane. Niestety lakiernik nie zdjął emblematów przed lakierowaniem i wszystkie 'przemalował'. Nie wyglądało to za ciekawie. Ostatnio postanowiłem nadać im oryginalny wygląd. Najpierw przed 2 dni nożykiem i śrubowkrętem zdrapywałem lakier z napisu Colt GLi. Jednak efekt końcowy nie był zaciekawy (nie wszędzie mogłem się dostać i zdrapać). Koniec końców postanowiłem je odkleić, namoczyć w acetonie i wytrze szmatką jakąś.
Napis ładnie wygląda, pozostałości po kleju na samochodzie dziś chcę usunąć posiłkująć się tym tematem:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=26712
Mam tylko jedno pytanko, czym najlepiej przykleić te emblematy? Klejem, taśmą dwustronną? Mile widziane przykładowe aukcyjki na allegrogo Chociaż i tak pewnie kupię to w jakimś markecie budowlanym
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
czekoladka_1981
Mitsumaniak

Auto: EA5W 2,5V6 '98
Kraj/Country: Polska
Pomogła: 150 razy Dołączyła: 07 Maj 2007 Posty: 3375 Skąd: wrocław
|
|