|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
BOV atmosferyczny |
Autor |
Wiadomość |
Ryfi [Usunięty]
|
Wysłany: 17-05-2007, 13:29 BOV atmosferyczny
|
|
|
witam
wie ktos czy nie ma zadnych ograniczen zeby wypuscic bova poza obieg bez posiadania MAF translatora? mam greddy type s , bede wdzieczny za rady
pozdro |
|
|
|
 |
SAMAEL [Usunięty]
|
Wysłany: 17-05-2007, 13:53
|
|
|
ja tak śmigam, bov ARC Universal membranowy, nie ma żadnych problemów. może odrobinkę przykopca przy puszczeniu gazu. ale zaznaczam że jak liczysz na pełen performance to tylko w dolot. ja mam dodatkową przejściówkę i na jakiś wyścigi czy cuś zawsze z powrotem w dolot. |
|
|
|
 |
Ryfi [Usunięty]
|
Wysłany: 17-05-2007, 15:21
|
|
|
a sa od tego spadki mocy? u mnie na atmosferycznym zalewa mocno:/ |
|
|
|
 |
SAMAEL [Usunięty]
|
Wysłany: 18-05-2007, 18:11
|
|
|
spadków mocy nie ma. poprostu zalewa ździebko po upuszczeniu powietrza. skutkiem czego jest drobne zamulenie silnika podczas zmiany biegu i to wszystko. Jak ci mocno zalewa to ściśni mocniej sprężyne pokrętłem, bedzie sie mniej uchylał tłok zaworu i upuszczał powietrze wolniej zdziebko ale bardziej linniowo. |
|
|
|
 |
|
|