|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[1G 90-94] przerywa |
Autor |
Wiadomość |
leon2 [Usunięty]
|
Wysłany: 17-05-2007, 17:16 [1G 90-94] przerywa
|
|
|
WITAM WSZYSTKICH FANOW ECLIPSA,MAM PYTANKO MIANOWICIE AUTKO DZIWNIE PRZERYWA NA WOLNYCH OBROTACH TAK DO 2 TYS NA WYSOKICH OBROTACH JEST OK.MOZE KTOS MIAL TAKI PROBLEM I MOZE MI DORADZIC ZACHOWUJE SIE JAKBY NIE PRZEPALAL |
|
|
|
 |
Meteo [Usunięty]
|
Wysłany: 17-05-2007, 19:46
|
|
|
kable WN badz swiece sa przyczyna |
|
|
|
 |
arkobubel [Usunięty]
|
Wysłany: 17-05-2007, 22:18
|
|
|
Tak najpierw świece i kabelki następnie zczytaj kody. |
|
|
|
 |
leon2 [Usunięty]
|
Wysłany: 18-05-2007, 04:34
|
|
|
dzieki sprawdze to i dam znac jak poszlo pozdrawiam leszek |
|
|
|
 |
e-gen
moderator

Auto: Clio II ph2 1.4 16v (k4j c710)
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 14 razy Dołączył: 11 Gru 2005 Posty: 590 Skąd: Toruń
|
Wysłany: 18-05-2007, 09:20
|
|
|
zacznij sprawdzanie od zapłonu, czyli: świece, kable WN, cewki; pesymistyczny wariant to niedomykający się zawór (upalony zawór, wypalone gniazdo zaworowe, problem z z kompensacją luzu zaworowego). Powodzenia |
_________________ Dysponuję skanerem OBDII oraz manomentrem do sprawdzania kompresji - zainteresowanych podpięciem proszę o kontakt na priva |
|
|
|
 |
sony [Usunięty]
|
Wysłany: 18-05-2007, 14:09
|
|
|
mam carisme z 97, mialem w niej takie problemy ale auto gaslo. wina byla zasyfiona przepustnica. moze i tu? |
|
|
|
 |
|
|