Misiek Ocena sytuacji |
Autor |
Wiadomość |
3Diaments [Usunięty]
|
Wysłany: 17-05-2007, 23:06 Misiek Ocena sytuacji
|
|
|
Witam wszystkich. Chcialem sie dowiedziec a nie moge na forum znalesc interesujacych mnie informacji. Mianowicie szukam miska do 99r.2g włacznie,prawdopodobnie GS.
Interesuje mnie LPG sekwencja profesjonalna. Moze ktos z forum ma eclipsa z gazem i moze sie wypowiedziec. Jak z eksploatacja tego auta z gazem. Wiem ze gaz usmierca auto ale paliwo drogi co zrobic.. Bardzo prosze o odpowiedzi. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
sony [Usunięty]
|
Wysłany: 18-05-2007, 14:01
|
|
|
moim skromnym zdaniem jesli stac Cie na 2g to na paliwo tym bardziej...
a jesli juz to musialaby byc to naprawde profi sekwencja zebys co chwile nie musial czegos ustawiac. to ogromne koszta. no chyba ze auto potrzebujesz w trase i pokonujesz znaczene odleglosci. osobiscie zapomnialbym o gazie... |
|
|
|
 |
3Diaments [Usunięty]
|
Wysłany: 18-05-2007, 14:30
|
|
|
tak tylz ze na 2g stac mnie chwilowo pozniej to gorzej z kasa. Sekwencja jak najbardziej musi byc profi. Autko do miasta jaknajbardziej |
|
|
|
 |
GOLDI [Usunięty]
|
Wysłany: 18-05-2007, 15:30
|
|
|
jesli stac Cie na eclipse to powinno Cie stac rowneiz na jego eksloatacje... eksploatacja to nie tylko paliwo... czesci tez sa drogie... |
|
|
|
 |
Zwierzu
Forumowicz

Auto: Outlander Turbo
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Lut 2006 Posty: 147 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 16-10-2007, 17:38
|
|
|
Przeginacie chlopaki robicie czlowiekowi wyrzuty jak by wydawal na samochod 100tys.
Wiec jak cie stac na 10 letniego eclipse nie koniecznie musisz miec na paliwo...
Alepiej zagazowanym eclipse smigac niz vectrą 2.0 np
|
|
 |
GOLDI [Usunięty]
|
Wysłany: 17-10-2007, 14:55
|
|
|
ostrzegamy nie przeginamy :> czesci do tanich nie naleza do 2g :> sam mam zagazowanego a czesci czasem potrafia zwalic z nog :> |
|
|
|
 |
|