|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
King of Europe 2007 w Polsce! |
Autor |
Wiadomość |
Bril [Usunięty]
|
Wysłany: 17-05-2007, 23:21 King of Europe 2007 w Polsce!
|
|
|
http://www.sss.org.pl/article.php?view=16 napisał/a: | Stowarzyszenie Sprintu Samochodowego wspólnie z www.streetracingmania.com organizuje King of Europe 2007 w Polsce.
Zawody odbędą się w dniach od 30 czerwca do 1 lipca 2007 w Kamieniu Śląskim.
Jak zapewne wiecie, jest to największa impreza europejska dla aut ulicznych. Tym bardziej jest nam miło, że będziemy ją organizować. Takich zawodów jeszcze w Polsce nie było!!! Emocji, atrakcji i rewelacyjnych czasów na VHT na pewno nie zabraknie.
Szczegółowy harmonogram imprezy oraz regulamin będzie dostępny na www.kingofeurope.net w sekcji DRAGSTER oraz na stronie SSS i forum.sss.org.pl. Jeżeli macie pytania, piszcie mail na biuro@sss.org.pl lub na forum.sss.org.pl. Rejestracja zawodników będzie się odbywać przez internet na stronie www.kingofeurope.net. Bilety wstępu dla widzów będą dostępne na bramie wjazdowej w dniu zawodów. Niedługo zorganizujemy również ich przedsprzedaż na naszej stronie internetowej. |
Ktoś z Was będzie sie tam wybierał |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-05-2007, 23:39
|
|
|
rok temu bralem udzial w takich wyscigach w Skarbimierzu ... z Opola jechalem tam z Mowadem i tbone (pewnie znasz ) ale w tym roku po pogloskach o sepsie wywodzacej sie z tegorocznych wyscigow wlasnie w tym regionie to mocno sie bym obawial nad wyprawa do Kamienia Sl. |

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V |
|
|
|
 |
Bril [Usunięty]
|
Wysłany: 18-05-2007, 08:12
|
|
|
akbi napisał/a: | rok temu bralem udzial w takich wyscigach w Skarbimierzu ... z Opola jechalem tam z Mowadem i tbone (pewnie znasz ) ale w tym roku po pogloskach o sepsie wywodzacej sie z tegorocznych wyscigow wlasnie w tym regionie to mocno sie bym obawial nad wyprawa do Kamienia Sl. |
Znam Szefostwo TOP
W Kamieniu Śląskim to impreza oficjalna międzynarodowa
Ale co do sepsy to media zabardzo to wyolbrzymiają.
Ja już byłam na imprezie masowej 22 kwietnia na oficjalnym 1/4 w Skarbim połączonym ze zlotem BMW.
Tyle osób było na imprezie i gdzieś chyba we wtorek doszły nas słuchy, że cztery z tych co tam były to na sepse zachorowały, ale one sa gdzies z okolic Kluczborka...
Ja nie mam zamiaru siedziec w domu, bo jakaś tam sepsa 'panuje', kto ma zachorowac ten zachoruje, a ja nie będę marnować takiej imprezy
więc Zapraszam Wszystkich Bardzo Serdecznie |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

|
Wysłany: 18-05-2007, 08:57
|
|
|
Bril napisał/a: | Ja już byłam na imprezie masowej 22 kwietnia na oficjalnym 1/4 w Skarbim połączonym ze zlotem BMW. |
na zeszłorocznym otwarciu sezonu też byłem ... jechałem gdzieś tam w kolumnie która wyjeżdżała z parkingu spod Kolejarza
Bril napisał/a: | Ja nie mam zamiaru siedziec w domu, bo jakaś tam sepsa 'panuje', kto ma zachorowac ten zachoruje, a ja nie będę marnować takiej imprezy |
masz rację
Bril napisał/a: | Zapraszam Wszystkich Bardzo Serdecznie |
ja również bardzo zapraszam na tą imprezę |

|
|
|
 |
Optic
Mitsumaniak 00693/KMM :)

Auto: Gal EA2A A/T K-tronik Prestige
|
Wysłany: 21-05-2007, 14:26
|
|
|
Ja oczywiscie podjade - popatrzec... |
|
 |
Bril [Usunięty]
|
Wysłany: 30-06-2007, 22:29
|
|
|
I był ktoś z Was, bo ja byłam i było świetnie
Jutro też tam będę, a co w końcu bilety są dwu-dniowe
Widziłam duzo Misków zwłaszcza model Eclipse, nie wiem czy to nie przypadkiem jakiś Klub ze Śląska przyjechał
(na Śląskim nie czytam postów)
Ale nacieszyłam oczka, bo było także Evo 7
Zapraszam Jutro do Kamienia Śląskiego
Pozdrawiam
Bril |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
|
Wysłany: 30-06-2007, 23:28
|
|
|
Bril napisał/a: | Widziłam duzo Misków zwłaszcza model Eclipse, nie wiem czy to nie przypadkiem jakiś Klub ze Śląska przyjechał
(na Śląskim nie czytam postów) |
Mitsubishi Eclipse Klub Polska licznie reprezentuje w tym roku, ja też się miałem wybrać lecz niestety praca zatrzymała Miłej zabawy w dniu jutrzejszym życze i mam nadzieje że jakieś foty się pojawią |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
Bril [Usunięty]
|
Wysłany: 09-08-2007, 13:43 [ 30.06.-1.07.2007 ] WRMP1/4mili i King of Europe-Kamień Śl.
|
|
|
No dużo sie działo i jakoś czasu nie było, żeby wgrac foty, ale sie udało
Wszelkie prawa fotograficzne zastrzeżone kopiowanie, zapisywanie, dalsze rozpowszechnianie bez zgody autora surowo zabronione !
Kamień Śląski - Dzień Pierwszy - (Sobota) 30.06. 2007 WRMP na 1/4 mili
Takie tam fotki
Był też samochód z napędem odrzutowym
Duck Team _ Dragster JET FUNNY CAR "FIRE KING" _ Francja
oraz competition dragster _ Polska _ racing coalition
A z listy na http://www.streetracingma...gistration.html były m. in. :
Marcin Blauth _ GMC Typhoon _ Polska _ 1234 _ racing coalition _ http://team.vtg.pl/index_pl.php
Witold Karalow _ Honda Civic Turbo _ Polska _ 600 _ racing coalition
Grzegorz Staszewski _ Chevroleta Camaro z 1968 _ Polska _ racing coalition
Grzegorz Staszewski _ Chevrolet Corvette _ Polska _ 1400 _ racing coalition
Morten Carlsen _ Chevrelot Chevelle _ Polska _ 950 _ racing coalition
Kevin Preston _ Austin A60 Pickup _ Wielka Brytania _ 750
Chris Skinner _ Fiat 126 _ Wielka Brytania _ 500
Brian Nixon _ Ford Anglia _ Wielak Brytania _ 500
Radek Petera _ Suzuki Swift _ Polska _ 350
Mariusz Wilkos _ Rover 114 GtiR _ Polska _ 350+
Reine Bourret _ AC Cobra _ Francja _ 600
Didier Billaut _ Dodge Challenger _ Francja _ 1000
Rotislav Volovod _ VAZ 2113 _ Ukraina _ 270
Michael Weber _ AMC Javelin _ Niemcy _ 550
Tyle samochodów było w strefie parkowania
Kamień Śląski - Dzień Drugi - (Niedziela) 1.07.2007 King of Europe
Tak ogólnie:
A tutaj juz podjazdy do kreski i starty zawodników:
Byli też tacy co zostali zdyskwalifikowani podczas podjazdu do kreski ( czyzby za krótkie spodenki )
I znów takie tam fotki

Zabawki dla 'dużych dzieci'
A miało być to zdjecie motocykli iście dziwne, bo jest
Parking:
Wszelkie prawa fotograficzne zastrzeżone kopiowanie, zapisywanie, dalsze rozpowszechnianie bez zgody autora surowo zabronione !
Pozdrawiam
Bril |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

|
Wysłany: 09-08-2007, 13:58
|
|
|
Bril napisał/a: | Wszelkie prawa fotograficzne zastrzeżone kopiowanie, zapisywanie, dalsze rozpowszechnianie bez zgody autora surowo zabronione ! |
a czy wiesz, że jeśli już odpaliłem tą stronę, to fotki same mi się skopiowały i zapisały na dysku
Co teraz mam zrobić??? skasować je z .tempa??
delikatni pisząc .... to śmieszna jest ta "uwaga" |

|
|
|
 |
Bril [Usunięty]
|
Wysłany: 09-08-2007, 14:06
|
|
|
akbi napisał/a: | Bril napisał/a: | Wszelkie prawa fotograficzne zastrzeżone kopiowanie, zapisywanie, dalsze rozpowszechnianie bez zgody autora surowo zabronione ! |
a czy wiesz, że jeśli już odpaliłem tą stronę, to fotki same mi się skopiowały i zapisały na dysku
Co teraz mam zrobić??? skasować je z .tempa??
delikatni pisząc .... to śmieszna jest ta "uwaga" |
a mi jakoś nie jest śmiesznie, tu raczej chodzi o niepodpisywanie się pod cudzymi zdjęciami, wiec jakby co to jest napisane jasno
(nto.pl może sie pluć a nigdzie nie napisali, wiec ja pisze jasno - a nie ważne o co mi chodzi same problemy tylko )
ale fajne fotki co, niektóre sie mi nawet udały |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

|
Wysłany: 09-08-2007, 14:20
|
|
|
Cytat: | (nto.pl może sie pluć a nigdzie nie napisali, wiec ja pisze jasno - a nie ważne o co mi chodzi same problemy tylko )
wytłumacz mi proszę, czy to są fotki z NTO czy Twoje?? bo nie rozumiem powiązania w tym co piszesz |

|
|
|
 |
Bril [Usunięty]
|
Wysłany: 09-08-2007, 14:30
|
|
|
akbi napisał/a: | Cytat: | (nto.pl może sie pluć a nigdzie nie napisali, wiec ja pisze jasno - a nie ważne o co mi chodzi same problemy tylko )
wytłumacz mi proszę, czy to są fotki z NTO czy Twoje?? bo nie rozumiem powiązania w tym co piszesz |
aj akbi nie watpie ja nie jedną osobę zamieszam
Fotki oczywiście są moje i zrobione przeze mnie oraz moim aparatem.
A ostatnio mam kłopoty na swoim forum, więc proszę mi wybaczyć to zdenerwowanie i małe zamieszanie |
|
|
|
 |
|
|