Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Czy są tu organizowane spoty ???
Autor Wiadomość
MARKHEIM
[Usunięty]

Wysłany: 11-12-2005, 13:16   Czy są tu organizowane spoty ???

No właśnie, czy są organizowane przez Mitsumaniaków jakieś spotkania regionalne, czy tylko na zlotach można się spotkać z innymi z danego regionu ??

adams12
[Usunięty]

Wysłany: 11-12-2005, 13:27   

http://www.mitsubishi-gra...wforum.php?f=19
jak mowi sam tytul dzialu owszem spotykamy sie na spotach.
w miare mozliwosci i potrzeb oczywiscie...

powodzenia z autkiem i do zobaczenia

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 11-12-2005, 14:16   

jasne ze sie spotykamy :) dzis spot w szczecinie jak cos to zapraszam wszystkich ;)
ale sa takze i ogolnopolskie . najblizszy najprawdopodobniej w wakacje 2006
pozdrawiam

MARKHEIM
[Usunięty]

Wysłany: 11-12-2005, 14:23   

Tak też się zastanawiam, dlaczego nie ma w tym dziale osobnych tematów o spotach regionalnych. Chodzi mi o to, żeby utworzyć takie wątki jak np: "śląskie spoty", "Kraków spoty" "Szczecin spoty" itd., i Mitsumaniaki mieli by okazję do zaprezentowania swoich maszyn oraz zapoznania się z innymi kolegami z danego regionu.
Sam też zauważyłem, jako klubowicz FSO Auto Klubu, że takie spoty potrafią eliminować osoby niezbyt zainteresowane tematem, a tylko zaśmiecające forum (bo przeważnie na spotach się nie pojawiają).
Dałem propozycję, wypowiedźcie się, co o tym sądzicie :?:

adams12
[Usunięty]

Wysłany: 11-12-2005, 14:26   

to troszke ekstremistyczne podejscie ze kazdy kto nie pojawia sie na spocie/zlocie zasmieca
forum :hihi: wiesz, roznie ludziom wypada, a istota tego forum jest to zeby pomagac sobie
wiedza i umiejetnosciami. sa topicki regionalne tylko niezawsze tytul topicu jest czytelny
i powiazany z trescia ;) ale to juz co innego :)

pozdr

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 11-12-2005, 14:45   

MARKHEIM spoty są organizowane spontanicznie. Zarzucasz hasło i czekasz na odzew. Jak na razie wystarzca jeden dział ale jak będzie taka potrzeba to nie widzę przeciwskazań żeby dołozyc na Forum nastepne działy. Warszawa jak było cieplej spotykała się w Cafe 66. Teraz zamknęli i chyba robia jakiś remont. Ale spotkanie Wigilijne jak co roku odbedzie sie za tydzień w McDonaldzie na rogu Al Krakowskiej i 17 Stycznia.

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

shovel
[Usunięty]

Wysłany: 11-12-2005, 14:48   

Markheim: na MKP jest Oddział Regionalny Śląsk, spoty mamy dośc regularne.
pozdrawiam

raddex 
m3m&mitsumaniak

Auto: Lancer GT, 2016 r., 2,4 Pb
Wysłany: 11-12-2005, 14:52   

Co do trojmiasta to mozesz wejsc na dzial Mitsubishi Trojmiasto i tez sie dowiesz kiedy spotkanko bedzie. Czasem jak to Hubi napisal jest to dosyc spontaniczna reakcja milosnikow Mitsu. I nie zawsze w danym momencie kazdy moze sie pojawic. :)

MARKHEIM
[Usunięty]

Wysłany: 11-12-2005, 14:52   

adams12 napisał/a:
to troszke ekstremistyczne podejscie ze kazdy kto nie pojawia sie na spocie/zlocie zasmieca
forum :hihi: wiesz, roznie ludziom wypada, a istota tego forum jest to zeby pomagac sobie
wiedza i umiejetnosciami. sa topicki regionalne tylko niezawsze tytul topicu jest czytelny
i powiazany z trescia ;) ale to juz co innego :)

pozdr

Chodziło mi o to, że jak ktoś nie był na jednym spocie czy zlocie, to będzie się starał być na drugim czy trzecim.
Może troszkę źle sformułowałem moją poprzenią wypowiedź, ale chodziło mi o to, że człowiek będący na spotkaniu regionalnym czy zlocie jest zainteresowany tematyką (w tym przypadku Mitsubishi).
Chodzi mi o to, aby zorganizować cykliczne spotkania regionalne, które odbywały by się raz na miesiąc, dwa miesiące, kwartał czy nawet co tydzień, w zależności od ilości Mitsumaniaków w danym regionie.

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 11-12-2005, 14:56   

Jestem za :D

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

shovel
[Usunięty]

Wysłany: 11-12-2005, 14:56   

markeim: tak jak pisałem, na śląsku jest mkp o/r śląsk.. chyba nie ma sensu dublować tego na mitsumaniakach.
w mkpś na spotach regularnie pojawia się ok. 10 osób, jeszcze kilka dodatkowo dojeżdża... mało nas nie ma.

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 11-12-2005, 15:01   

shovel, a mieliscie zamieszczac info o tych spotach... No i co :?: Jak chcecie to zrobie podforum MKP na Mitsumaniakach na jakiś czas albo na stałe - zalezy to od Was - tym bardziej że do czasu zakończenia prac przy zmianie bazy danych forum MKP nie działa.

Thomas Jefferson said:
Just think...

.

shovel
[Usunięty]

Wysłany: 11-12-2005, 15:06   

hubeert ;-) jak dla mnie to może tak być, w sumie część osób "stąd" nie udziela się na mkp.. nie wiem co na to prezes ;-) (chwałow) ale jak dla mnie to pomysł jest <ok> tym bardziej że forum mkp częściej jest na kolanach niż stoi.

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 11-12-2005, 15:26   

Wiesz dobrze że mnie te podziały mało obchodzą. zresztą to bedzie dobra okazja żeby wznieść się ponad podziały.

Thomas Jefferson said:
Just think...

.

shovel
[Usunięty]

Wysłany: 11-12-2005, 15:35   

hubeert, ty pakuj sie lepiej i przyjeżdżaj na śląsk.. już się nie migaj ;]

Odpowiedz do tematu