Czy są tu organizowane spoty ??? |
Autor |
Wiadomość |
MARKHEIM [Usunięty]
|
Wysłany: 11-12-2005, 13:16 Czy są tu organizowane spoty ???
|
|
|
No właśnie, czy są organizowane przez Mitsumaniaków jakieś spotkania regionalne, czy tylko na zlotach można się spotkać z innymi z danego regionu ?? |
|
|
|
 |
adams12 [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-12-2005, 14:16
|
|
|
jasne ze sie spotykamy dzis spot w szczecinie jak cos to zapraszam wszystkich
ale sa takze i ogolnopolskie . najblizszy najprawdopodobniej w wakacje 2006
pozdrawiam |
|
|
|
 |
MARKHEIM [Usunięty]
|
Wysłany: 11-12-2005, 14:23
|
|
|
Tak też się zastanawiam, dlaczego nie ma w tym dziale osobnych tematów o spotach regionalnych. Chodzi mi o to, żeby utworzyć takie wątki jak np: "śląskie spoty", "Kraków spoty" "Szczecin spoty" itd., i Mitsumaniaki mieli by okazję do zaprezentowania swoich maszyn oraz zapoznania się z innymi kolegami z danego regionu.
Sam też zauważyłem, jako klubowicz FSO Auto Klubu, że takie spoty potrafią eliminować osoby niezbyt zainteresowane tematem, a tylko zaśmiecające forum (bo przeważnie na spotach się nie pojawiają).
Dałem propozycję, wypowiedźcie się, co o tym sądzicie |
|
|
|
 |
adams12 [Usunięty]
|
Wysłany: 11-12-2005, 14:26
|
|
|
to troszke ekstremistyczne podejscie ze kazdy kto nie pojawia sie na spocie/zlocie zasmieca
forum :hihi: wiesz, roznie ludziom wypada, a istota tego forum jest to zeby pomagac sobie
wiedza i umiejetnosciami. sa topicki regionalne tylko niezawsze tytul topicu jest czytelny
i powiazany z trescia ale to juz co innego
pozdr |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 11-12-2005, 14:45
|
|
|
MARKHEIM spoty są organizowane spontanicznie. Zarzucasz hasło i czekasz na odzew. Jak na razie wystarzca jeden dział ale jak będzie taka potrzeba to nie widzę przeciwskazań żeby dołozyc na Forum nastepne działy. Warszawa jak było cieplej spotykała się w Cafe 66. Teraz zamknęli i chyba robia jakiś remont. Ale spotkanie Wigilijne jak co roku odbedzie sie za tydzień w McDonaldzie na rogu Al Krakowskiej i 17 Stycznia. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
shovel [Usunięty]
|
Wysłany: 11-12-2005, 14:48
|
|
|
Markheim: na MKP jest Oddział Regionalny Śląsk, spoty mamy dośc regularne.
pozdrawiam |
|
|
|
 |
raddex
m3m&mitsumaniak

Auto: Lancer GT, 2016 r., 2,4 Pb
|
Wysłany: 11-12-2005, 14:52
|
|
|
Co do trojmiasta to mozesz wejsc na dzial Mitsubishi Trojmiasto i tez sie dowiesz kiedy spotkanko bedzie. Czasem jak to Hubi napisal jest to dosyc spontaniczna reakcja milosnikow Mitsu. I nie zawsze w danym momencie kazdy moze sie pojawic. |
_________________ Mitsubishi Lancer GT 2,4 MIVEC - 2016 US ver.
Mitsubishi Galant Kombi 2,0 elegance - 2001r. - LPG - sprzedany
Mitsubishi Lancer Kombi 1,6 16V 113KM, 1997r. - sprzedany 05.07.2010
 |
|
|
|
 |
MARKHEIM [Usunięty]
|
Wysłany: 11-12-2005, 14:52
|
|
|
adams12 napisał/a: | to troszke ekstremistyczne podejscie ze kazdy kto nie pojawia sie na spocie/zlocie zasmieca
forum :hihi: wiesz, roznie ludziom wypada, a istota tego forum jest to zeby pomagac sobie
wiedza i umiejetnosciami. sa topicki regionalne tylko niezawsze tytul topicu jest czytelny
i powiazany z trescia ale to juz co innego
pozdr |
Chodziło mi o to, że jak ktoś nie był na jednym spocie czy zlocie, to będzie się starał być na drugim czy trzecim.
Może troszkę źle sformułowałem moją poprzenią wypowiedź, ale chodziło mi o to, że człowiek będący na spotkaniu regionalnym czy zlocie jest zainteresowany tematyką (w tym przypadku Mitsubishi).
Chodzi mi o to, aby zorganizować cykliczne spotkania regionalne, które odbywały by się raz na miesiąc, dwa miesiące, kwartał czy nawet co tydzień, w zależności od ilości Mitsumaniaków w danym regionie. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 11-12-2005, 14:56
|
|
|
Jestem za |
Just think...
. |
|
|
|
 |
shovel [Usunięty]
|
Wysłany: 11-12-2005, 14:56
|
|
|
markeim: tak jak pisałem, na śląsku jest mkp o/r śląsk.. chyba nie ma sensu dublować tego na mitsumaniakach.
w mkpś na spotach regularnie pojawia się ok. 10 osób, jeszcze kilka dodatkowo dojeżdża... mało nas nie ma. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 11-12-2005, 15:01
|
|
|
shovel, a mieliscie zamieszczac info o tych spotach... No i co Jak chcecie to zrobie podforum MKP na Mitsumaniakach na jakiś czas albo na stałe - zalezy to od Was - tym bardziej że do czasu zakończenia prac przy zmianie bazy danych forum MKP nie działa. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
shovel [Usunięty]
|
Wysłany: 11-12-2005, 15:06
|
|
|
hubeert jak dla mnie to może tak być, w sumie część osób "stąd" nie udziela się na mkp.. nie wiem co na to prezes (chwałow) ale jak dla mnie to pomysł jest <ok> tym bardziej że forum mkp częściej jest na kolanach niż stoi. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 11-12-2005, 15:26
|
|
|
Wiesz dobrze że mnie te podziały mało obchodzą. zresztą to bedzie dobra okazja żeby wznieść się ponad podziały. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
shovel [Usunięty]
|
Wysłany: 11-12-2005, 15:35
|
|
|