|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[1G 90-94] CO TO JEST |
Autor |
Wiadomość |
leon2 [Usunięty]
|
Wysłany: 27-05-2007, 00:18 [1G 90-94] CO TO JEST
|
|
|
WITAM WSZYSTKICH MITSHUMANIAKOW.MAM JEDNO MALE PYTANKO MIANIOWICIE DO CZEGO SLUZY TE URZADZENIE POD MASKA ZARAZ PRZED AKUMULATOREM A OBUDOWA FILTRA POWIETRZA ZA5AZ KOLO KIELICHA PRAWEGO I BEZPIECZNIKOW NIESTETY NIEMAM FOTKI ALE DOCHODZA TAM JAKIES ORZEWODY.POZDRO LEON |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 72 razy Dołączył: 06 Wrz 2006 Posty: 3214 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 27-05-2007, 00:39
|
|
|
leon2, bez foty bedzie ciężko raczej zrób choćby telefonem
po tym co piszesz to chyba pompa ABS ale bez foty ..... lipa ze 100% |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
mitutoyo [Usunięty]
|
Wysłany: 27-05-2007, 01:50
|
|
|
To jest albo przycłapka do bulbulgatora z opóźnionym przyspieszaczem albo jeśli te przewody to cztery stalowe rurki to może być faktycznie jak twierdzi Adaho pompa abs-u, jezeli jednak to sa jedynie kalby to jest to pucha z bezpiecznikami i przekaźnikami. |
|
|
|
 |
leon2 [Usunięty]
|
Wysłany: 29-05-2007, 15:20
|
|
|
dzieki sprawdzilem i auta wersii USA bo taka mam bez tej skrzyni tez niemialy abs-ow ja tez niemam wiec raczej to bedzie pompa od wspomagania.pozdrawiam wszystkich milosnikow marki MITSHUBISHI[/list][/code][/quote]
[ Dodano: 29-05-2007, 15:21 ]
dzieki sprawdzilem i auta wersii USA bo taka mam bez tej skrzyni tez niemialy abs-ow ja tez niemam wiec raczej to bedzie pompa od wspomagania.pozdrawiam wszystkich milosnikow marki MITSHUBISHI |
|
|
|
 |
|
|