Polska instrukcja do L200 |
Autor |
Wiadomość |
MarcinM [Usunięty]
|
Wysłany: 27-05-2007, 16:34 Polska instrukcja do L200
|
|
|
Witam wszystkich na forum,
Od niedawna jestem posiadaczem l200 z 2002r. Niestety sprzedajacy nie znalazl instukcji. Chcialem zapytac (dla wlasnego, lepszego samopoczucia) czy gdzies w necie mozna znalezc polska wersje instrukcji? Czy ktos na forum ma taki plik pdf. Z gory dzieki za wszelka pomoc. Pozdrawiam
Marcin |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
|
|
|
 |
maszynik [Usunięty]
|
Wysłany: 08-07-2007, 01:08
|
|
|
Wszystkim na forum niskie ukłony Jestem szczęśliwym posiadaczem nowego L200. Kupiłem go w Niemczech i mam problem. Moja znajomość niemieckiego języka technicznego jest znikoma, więc szukam instrukcji obsługi w j. polskim. W serwisie we Wrocławiu chcą za to coś 1500 PLN... To chyba lekka przesada Jeżeli ktoś z forowiczów ma jakiś namiar na taką instrukcję, to proszę dać znać. A tak na marginesie, czy to normalna procedura serwisów, że koleś mówi: "skoro pan kupił samochód w Niemczech, to niech pan sobie tam serwisuje" Nie miełem jeszcze do czynienia z serwisem Miśka, więc zadaję takie prozaiczne pytanie. Pozdrawiam: maszynik |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Pomógł: 101 razy Dołączył: 23 Maj 2005 Posty: 8078 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 08-07-2007, 12:17
|
|
|
maszynik napisał/a: | czy to normalna procedura serwisów, że koleś mówi: "skoro pan kupił samochód w Niemczech, to niech pan sobie tam serwisuje" | Skoro nie chce zarobić na serwisie .....
Od lat słyszę argument, że na sprzedaży aut się nie zarabia lub względnie mało się zarabia. A na serwisie właśnie jest kasa. To jak to w końcu jest
A w ogóle co to za pytanie? Co to kogo obchodzi gdzie kto kupił auto? |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
Ali-En [Usunięty]
|
Wysłany: 10-07-2007, 22:01
|
|
|
JCH napisał/a: | maszynik napisał/a: | czy to normalna procedura serwisów, że koleś mówi: "skoro pan kupił samochód w Niemczech, to niech pan sobie tam serwisuje" | Skoro nie chce zarobić na serwisie .....
Od lat słyszę argument, że na sprzedaży aut się nie zarabia lub względnie mało się zarabia. A na serwisie właśnie jest kasa. To jak to w końcu jest
A w ogóle co to za pytanie? Co to kogo obchodzi gdzie kto kupił auto? | Chodzi o to ze samochody uzytkowane u nas niech beda kupowane u nas. Proste |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 11-07-2007, 09:29
|