|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Czy ktoś mógłby podjechać do Międzyrzecza? |
Autor |
Wiadomość |
kamilek
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.4 A/T '87
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-05-2007, 21:03 Czy ktoś mógłby podjechać do Międzyrzecza?
|
|
|
Witam wszystkich
Miałbym do Was taką sprawę. Otóż chciałbym z Międzyrzecza "ściągnąć" kilka części do mojego Galanta. Niestety, jest drobny problem z ich wysyłką. Moja prośba jest następująca: czy ktoś z Was mógłby podjechać tam, wziąć te części i osobiście wysłać je do mnie? Ew. może ktoś w najbliższym czasie wybiera się do Warszawy i mógłby mi je podrzucić? Jak nie wszystkie (bo mogą się nie zmieścić), to chociaż te, na które najbardziej czekam, niewielkie...
Czekam na Wasz odzew
Pozdrawiam |
_________________ Długa historia jeszcze nie mojego Galanta - 100% gotowy, teraz jak nowy
Galant E33 - koniec przygody
"Galant E15 - teraz już nie robią takich samochodów miał 20lat ale takiego komfortu to już nigdy później nie widziałem" - by Burst |
|
|
|
 |
|
|