|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przekładka instalacji |
Autor |
Wiadomość |
robson
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.5 V6 Avance
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-06-2007, 21:25 Przekładka instalacji
|
|
|
Witam. Zostałem właśnie tydzień temu jednym z Was:) Kupiłem Colta 1.6 16v z 93r. No i właśnie. Mam jeszcze stare auto Hyundai Sonata w którym jest 1.5 roczna instalacja. Czy jest możliwe przełożenie tej inst. do Colta ? Ze strony tech to raczej bez problemu ale jak to wygląda ze strony prawa Orientuje się ktoś?? Dodam ze Colt ma 220.000 przebiegu. Czy mu to nie zaszkodzi? Pozdr |
|
|
|
 |
Sylwia
Forumowicz
Auto: Chrysler 3,8 v6 LPG- PRINS
Pomogła: 4 razy Dołączyła: 14 Gru 2006 Posty: 145 Skąd: tychy
|
Wysłany: 05-06-2007, 13:21
|
|
|
cześć, jeśli auto jest tak samo wymagające jak (poprzednie) to można spoko przełożyć, no i czy zbiornik będzie pasować?, ogólnie musisz poszukać kogoś kto montuje taką instalacje by mógł wystawić Ci homologacje i fakture, na nowe auto. jedno co to teraz warsztaty mają dużo roboty i nie palą się do przekładek,,
życze powodzenia, |
_________________ Sylwia |
|
|
|
 |
Tomas79 [Usunięty]
|
Wysłany: 05-06-2007, 15:33
|
|
|
lepiej załóż sobie sekwencje!!!
Zwróci sie napewno!
Pozdro! |
|
|
|
 |
Sylwia
Forumowicz
Auto: Chrysler 3,8 v6 LPG- PRINS
Pomogła: 4 razy Dołączyła: 14 Gru 2006 Posty: 145 Skąd: tychy
|
Wysłany: 05-06-2007, 16:18
|
|
|
Trochę stare auto jak na taką inwestycje,,, ale najlepiej zapytaj montarzyste. albo kilku, |
_________________ Sylwia |
|
|
|
 |
|
|