|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
dziwne świece |
Autor |
Wiadomość |
kamils [Usunięty]
|
Wysłany: 06-06-2007, 18:08 dziwne świece
|
|
|
Kupiłem swiece podałem model samochodu itp no i dostałem te swiece model swiec taki jak poprzednie tylko rozni sie rozmiarem klucza do swiecy ta ma 16 klucz i jest troche krótsza i zastanawiam sie czy beda pasowac gwint jest taki sam , bo jak wkrece i okaza sie niedobre to puzniej juz niewyminia bo beda slady uzywania no i niewim czy takie mają byc, takich jeszcze nie widziałem :] swiece NGK |
|
|
|
 |
deejay
Mitsumaniak

Auto: Rav4 Hybrid
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 155 razy Dołączył: 26 Wrz 2006 Posty: 6099 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 06-06-2007, 20:02 Swiece
|
|
|
Masz silnik 16V a świece do takiego silnika idą tylko takie czyli na klucz 16 , może wcześniej miałeś co innego podobieranego i nawet o tym niewiedziałeś . Te drugie świece sa na klucz 21 swiece jakie powinny być u ciebie w silniku to NGK typ BPR7ES |
|
|
|
 |
|
|