|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Kto mi zamontuje klimę do MSW 2.0? (mam kompletną) |
Autor |
Wiadomość |
maclys [Usunięty]
|
Wysłany: 06-06-2007, 19:04 Kto mi zamontuje klimę do MSW 2.0? (mam kompletną)
|
|
|
Witam,
szukam firmy/forumowicza, który potrafi za rozsądne pieniądze zamontować klimę do MSW (całość kompletna, zakupiona od Japaneze, więc temat jest czysty).
Pozdrawiam
Maciek |
|
|
|
 |
DarekCz [Usunięty]
|
Wysłany: 08-06-2007, 08:32
|
|
|
w w-wie to nie wiem gdzie zamontować ale mam pytanie ile Cię wyniosła ta klima |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 08-06-2007, 10:25
|
|
|
kazdy zaklad zajmujacy sie klimatyzacjami ci ja zamontuje, problem pojawi sie pewnie w znalezieniu takiego ktory to zrobi w rozsadnym terminie.
nie liczylbym aby jakis zaklad przy obecnie panujacych upalach zamontowal ci ja w najblizszym czasie. w bialymstoku okres oczekiwania na naprawe (nie na montaz) to okolo konca czerwca.
najlepiej wziac do reki telefon i podzwonic, zalozenie klimy to zadna filozofia, tym bardziej kompletnej i nowej. |
|
|
|
 |
Bartek
Mitsumaniak friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 291 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 6983 Skąd: że znowu? (W-wa)
|
Wysłany: 08-06-2007, 10:39
|
|
|
Sprawa dogadana - niestety ze względu na okres chłodniczy nie dość, że czas oczekiwania nierealny, to i ceny z kosmosu |
_________________ Pozdrawiam
MITSUMANIAK Bartek
Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 sprzedany
nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin
Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera |
|
|
|
 |
maclys [Usunięty]
|
Wysłany: 08-06-2007, 12:36
|
|
|
Święte słowa Bartku!!!
Odpowiedź dla Darka: 1000 PLN. Klima nie jest nowa, tylko używana, źródło: Japaneze.
Pozdrawiam
Maciek |
|
|
|
 |
Krzysiek M. [Usunięty]
|
Wysłany: 09-06-2007, 17:47
|
|
|
Odnośnie klimy , to mam pytanie: czy trzeba coś zmieniac w kokpicie jak sie montuje klime. tzn. w skład klimy wchodzi chłodnica, sprężarka , przewody. Jak to wszystko połączyc z istniejącym układem nawiewu, nagrzewnica itp. Ma diesla bez klimy, żona truje mi ,że chce auto z klimą ( takie miałem) a ja chce miśka w dieslu. Chcę pogodzić obie opcje tak więć rozważam zakup klimy. Prosze o odpowiedź. Pozdrowienia. |
|
|
|
 |
DarekCz [Usunięty]
|
Wysłany: 11-06-2007, 08:17
|
|
|
maclys dzieki za info.
Krzysiek M. nie wiem dokładnie jak jest w Twoim misku ale w moim nie ma klimy ale wszystko do montażu jest przewidziane i nawet instalacja elektryczna.
Ja też rozważam sobie zamontować. |
|
|
|
 |
medyk00 [Usunięty]
|
Wysłany: 23-06-2007, 00:12
|
|
|
Ja w swoim MSR sam zakladale bo ktos go lekko oskubal zostal sam parownik po 4godz zabawy dziala tylko zaloz nowy osuszacz . |
|
|
|
 |
|
|