|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Ciekwaostka z Suprasla ... |
Autor |
Wiadomość |
arekp
Mitsumaniak

Auto: inny
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-06-2007, 10:21 Ciekwaostka z Suprasla ...
|
|
|
Jackie, kiedy przeorasz swoja dzialke?
Cytat: | Jeden z mieszkańców Supraśla koło Białegostoku odkrył na swojej działce kamienny przedmiot, który archeolodzy uznali za zabytkową chrzcielnicę. Przypuszczają, że pochodzi ona z XVI wieku i mogła wówczas stanowić wyposażenie supraskiego klasztoru. |
Wiecej na onet.pl |
_________________ odszkodowania.pl serwis z bezpłatną wiedzą i poradami w zakresie samodzielnego uzyskania odszkodowania |
|
|
|
 |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
|
Wysłany: 07-06-2007, 12:20
|
|
|
No cóż, miasteczko jest stare i pewnie nie jeden jeszcze skarb się znajdzie. Na mojej działce według opowieści prababci jest gdzieś zakopany czajnik "świnek" (złotych rubli), który ktoś z moich protoplastów przed zesłaniem ukrył. Ile w tym prawdy- nie wiem, ale kiedyś wypożyczę wykrywacz metali szlachetnych i może coś z tego będzie
BTW, Staszka Maksymowicza znam a Wołkow jest serdecznym przyjacielem mojego ojca, więc wybadam temat i jakieś fotki porobię jak tylko się z nimi spotkam.
Pozdrawiam |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
|
Wysłany: 07-06-2007, 13:18
|
|
|
Cytat: | Stanisław Maksymowicz, mówi, że wielki kamień na tej działce interesował go od dawna |
Cytat: | Teraz przedmiot ma tam trafić z powrotem - do Muzeum Ikon |
no i zabiora mu jego kamyk |
|
|
|
 |
dager [Usunięty]
|
Wysłany: 07-06-2007, 18:35
|
|
|
Jackie napisał/a: | ale kiedyś wypożyczę wykrywacz metali szlachetnych i może coś z tego będzie | , chętnie pomogę w poszukiwaniach i wydobyciu ,,stadka świnek '' posiadam potrzebny sprzęt |
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
|
Wysłany: 07-06-2007, 18:41
|
|
|
To się nazywa determinacja - gość kupił działkę tylko po to by się dobrać do kamienia który tam był... |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
|
|